Meny
 

Funky Frozen Yoghurt


Funky Frozen Yogurt avdeling Storo leter etter ny ekstrahjelp!

Er du over 16 år og på utkikk etter en jobb? Ta en titt her:

 

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurt-is kjede. Vi startet opp i mars 2013 og har nå 20 butikker i Norge. Vi har videre planer for vekst i inn og utland. Vi er den første yoghurt-is kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurt-is og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør.

 

Vi søker blide, energiske og engasjerte unge mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Vi liker mennesker som tar initiativ, kommer med nye forslag og som er lette å stole på. Om du deler vår filosofi om at en økologisk yoghurtis gjør livet bedre, håper vi å se en søknad fra akkurat deg!

 

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende.

 

Er du klar til å ta del i Norges Råeste Iskonsept? Send oss din søknad på «storo.ffy@gmail.com

 

Stillingene er ekstrahjelper med primærarbeidstid ettermiddag/kveld og helger.

 

Merk emnefeltet med: «Ekstrahjelp»

 

Søknadsfrist: 9. februar

 

Snarest