Meny
 

Funky Frozen Yogurt Storo søker medarbeider


Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurt-is kjede. Vi startet opp i mars 2013 og har nå 20 butikker i Norge. Vi har videre planer for vekst i inn og utland. Vi er den første yoghurt-is kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurt-is og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør.

 

Medarbeider i Funky Frozen Yogurt AVD Storo Storsenter.

 

Vi søker etter en ivrig og glad ansatt (over 16år) til ekstrahjelpsstilling, for å være med å bygge Nord Europas råeste og største Frozen Yogurt-kjede.

 

Som medarbeider i Funky vil din viktigste arbeidsoppgave være å sørge for at våre gjester får en bedre, smakfull og funky opplevelse gjennom å sørge for at butikken til enhver tid er den desidert beste i bransjen.

 

Kvalifikasjoner

Vi krever ingen forkunnskaper eller relevant erfaring.

 

Vi søker blide, energiske og engasjerte unge mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Om du deler vår filosofi om at en økologisk yoghurt-is gjør livet gladere, håper vi å se en søknad fra akkurat deg!

 

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og det vil være spennende utviklingsmuligheter som ansatt i Funky Frozen Yogurt.

 

Er du klar til å ta del i Norges råeste iskonsept? Send oss din søknad!

 

Send CV og søknad til Storo.ffy@gmail.com. Merk emnefeltet med ekstrahjelp.

Søknadsfrist innen 20. August.

 

20. august