Ice søker shop host(ess)

Shop Host(ess) with the most(ess)?

Great Place to Work. I 2021 ble ice kåret til Norges 4. beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap

Tilpasser du deg enkelt ulike type mennesker? Evner du å se, lytte til og forstå ulike menneskers behov? Er du glad i å prate med mennesker og har en over snittet god formidlingsevne?

Herlig! Da er du den vi ser etter. Vi i ice søker nemlig en sprudlende, engasjert og allsidig Vert eller Vertinne til en deltidsstilling til vårt nye butikkonsept på Storo Storsenter. Vi har lansert det vi liker å kalle fremtidens telekombutikk, med økt fokus på opplevelse og service. I en verden som blir stadig mer digital, ser vi behovet for å pleie det nære og det personlige, men for å få til dette trenger vi en som deg!

En skikkelig ILDSJEL. En som evner å skape en arena der folk har lyst til å oppholde seg. En som gjennom unike opplevelser klarer å skape lokal forankring og tiltrekke seg potensielle kunder. En som står på, som yter unik service og som elsker å bidra til å bygge noe helt fra start.

Vi trenger et fyrverkeri av et menneske, en ekte ROCKESTJERNE, og vi er sikre på at du har en helt rå personlighet og en helt unik stemme. Du kommer lett i prat med ulike type mennesker, og har en over snittet god formidlingsevne. Mangfold er viktig, og du er like glad i å prate med folk, uavhengig om de er unge eller gamle, kunder eller kollegaer, leverandører eller partnere.

Det er jo ikke til å stikke under en stol at vi håper du har sterk interesse for telekom og teknologi. Vi forventer ingen ELON MUSK eller innovative bilturer i verdensrommet, men vi håper du blir gira når vi snakker nettverk og dekning. Har du interessen fikser vi resten. Opplæring skal bli!

Du har iboende kremmerånd og kommersiell teft, og blir over snittet glad for å hjelpe kunder fra opplevelse til transaksjon. Det passer deg perfekt, for med naturlig tiltrekningskraft trekker du kunder inn i butikken, og evner å skape struktur i et kreativt kaos. Miljøskaper! Det er deg.

Ditt ansvar vil bli å drifte butikken, sammen med Shop Manager. Foruten å skape gode relasjoner til en rekke herlige kunder, vil du bistå Shop Manager med daglige gjøremål som bestilling av varelager, lokale aktiviteter, kampanjer samt bygge og utvikle team og konsept. Vi tipper du blir henrykt over å få vite at du vil ha eget resultatansvar, så du kan få vist at du virkelig kan briljere.

I butikken vil du også bistå med alt fra salg og service til butikkstandard og varetellinger. Det er en fordel om du har erfaring fra servicebransjen, har kjennskap til butikkdrift og forståelse for hverdagen i en butikk. Du må ha mulighet til å jobbe skift (mest ettermiddag) og helger, samt til å steppe inn ved behov. Du må være over 18 år!

SØK PÅ DIN MÅTE.

Vi vet at folk er forskjellige, og ikke alle er like glade i å skrive søknad. Det vi er opptatt av er å finne deg med genuin interesse for å bygge og utvikle team og leve ut vårt butikkonsept. Derfor ønsker vi at du søker på stillingen på den måten som best representerer DEG! Om det er i form av video, søknad, sms, presentasjon, eller annet – det bestemmer du.

The store is your stage.

Om stillingen

Stillingstittel
Host(ess)
Stillingstype
Deltid
Omfang
30% stilling
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Markus Engstrøm
Stilling
Butikksjef
Telefon
40764997
E-post
markus.engstrom@ice.no

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00