Junior Barneklær

Junior søker medarbeider i 60%- til 80% stilling

Junior Storo Storsenter søker etter en glad og arbeidsom person som ønsker å jobbe med oss.

Stillingen vi utlyser er en 60%- til 80%-stilling og krever dermed at du både interesserer deg for arbeidet, samt en god arbeidsmoral.

Junior er en av Norges største butikker på merkevarer til barn og som medarbeider hos oss vil du få muligheten til å jobbe med et meget stort sortiment med varer. Dine oppgaver vil, i tillegg til arbeid som å pakke opp og plassere varer og varepåfylling, være å holde og gjøre butikken attraktiv, hjelpe til med nettbestillinger og ikke minst yte god kundeservice slik at kunder får en god opplevelse og ønsker å komme tilbake.

Med tanke på at vi har et såpass stort varesortiment og fører størrelser fra nyfødt og opp til 176cm krever det at ansatte har kunnskap og vilje til å lære for å gi kunden den beste opplevelsen. Eksempler på varer som sirkulerer hos oss er parkdresser, festdrakter, sko, luer og jeans – dette er produkter vi som selgere på Junior er nødt til å ha nok kunnskap om for å kunne yte best mulig i vår bransje.

Vi søker en person, en selger, som ønsker å jobbe, inspirere og motivere. Vi trenger en som er over gjennomsnittet opptatt av salg, service, barn og klær – en som trives med store og små arbeidsoppgaver i en butikk. Hos oss skal alltid kunden være i fokus og vi søker deg som har en god forståelse av dette. Det vil absolutt være en fordel for deg å ha en viss kontroll over størrelser og tekniske egenskaper i klær – men dette kan også læres.

Junior er en arbeidsplass som krever høy motivasjon, for det er alltid noe nytt å lære. Salgssesonger og tiden rundt 17. mai og jul er spesielt krevende og det kreves dermed at du er komfortabel og god til å jobbe hos en bedrift med meget høyt tempo. For oss er det viktig at de som jobber med oss har et glimt i øyet og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Vi er ikke mange, men det er likevel ulike personligheter – det er dermed viktig at man er tilpasningsdyktig og passer inn i teamet.

Vi er opptatt av å finne den rette personen som ønsker å jobbe hos oss og som har de samme holdningene og verdiene som Junior står for. Dersom dette høres ut som noe for deg så send oss en personlig søknad og en CV til junior@junior.as og tiril@junior.as allerede i dag

Om stillingen

Stillingstittel
Medarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
60%- til 80% stilling
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00