Meny
 

Ledig vikariat som butikksjef hos Day Birger Et Mikkelsen


DAY Storo har et ledig vikariat som butikksjef, vikariatets varighet vil være fra november 2019 til januar 2021.

 

Om butikken:

DAY Birger et Mikkelsen er et dansk merke med et feminint og avslappet design med etniske detaljer. Vi har et bredt utvalg av hverdagstøy og selskapstøy for alle anledninger. Merket ble startet i 1997 og består av fire linjer, DAY Birger et Mikkelsen, 2NDDAY, DAY ÈT og DAY Home. Day Birger et Mikkelsen har i dag 9 konseptbutikker i Norge, butikken på Storo åpnet 2014 og vi tilbyr kolleksjoner fra DAY Birger et Mikkelsen, 2NDDAY og DAY et.

 

Tiltredelse: 1. november

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidstid: Heltid

 

Som butikksjef har det fulle og hele ansvaret for butikkens drift og for oppfølging og utvikling av butikkens personale. Du er ansvarlig for å utvikle og bygge teamet slik at butikkens personale har de aller beste forutsetninger for å gjøre en best mulig jobb. Butikksjef skal være en fullt operativ selger og kontortid på bakrom skal begrenses.

Butikksjef jobber med sitt salgsteam mot å oppnå de beste resultater for butikken. Du sørger for at mål med tanke på kundetilfredshet og personalhåndtering nås og at butikkens personale trives og utvikles.

Stillingen er en særdeles ansvarsfull stilling som setter store krav til arbeidskapasitet, gjennomføringsevne, effektivitet, struktur, ryddighet, økonomiforståelse, lederegenskaper, initiativ og samarbeidsevner. Det forventes at du er selvstendig, selvgående og beslutningsdyktig.

Du har ansvar for at Day-profilen etterfølges på best mulig måte og i tråd med de retningslinjer som er satt av Day eksternt.

 

Arbeidsoppgaver:

 • · Overordnet ansvar for resultat, personal, drift og oppnåelse av budsjett.
 • · Være en synlig leder. Til enhver tid framstå som et forbilde for øvrige ansatte i butikken.
 • · Overordnet ansvar for at påfyllingsrutiner og suppleringer fungerer optimalt.
 • · Full oversikt over butikkens konsepter, merker og trender, og påse at dette videreføre til øvrige ansatte. Holde seg oppdatert innen produkt- og materialkunnskap og videreformidle dette til øvrige ansatte gjennom organisering av leverandøropplæring og personalmøter.
 • · Forberede, planlegge og gjennomføre salget etter veiledende salgsplan, sette opp riktig bemanning, samt være tilstede under første og siste uken i salgsperiodene.
 • · Overordnet ansvar for vareeksponering og gjennomføring av butikkens og kjedens kampanjer og salgsaktiviteter. Day Storo gir de beste merkene og de beste produktene den beste plassering og oppmerksomhet til enhver tid.
 • · Sørge for at det visuelle uttrykket i butikken til enhver tid svarer opp til Day målsetninger og forventinger.
 • · Ansvar for butikkens sosiale medier.
 • · Kontraktshåndtering, rekruttering og opplæring av nyansatte.
 • · Personalutvikling og oppfølging av ansatte.
 • · Overordnet ansvar for at alle dagsoppgjør kontrolleres og korrigeres.

 

Søknaden leveres ved personlig oppmøte eller sendes per e-post til storo@day.dk

Snarest