Morris søker deltidsselgere

Vi tilbyr en arbeidsplass med høyt tempo der du får møte mange spennende mennesker.

Hos oss får du muligheten til å utvikles og vi vil stadig utfordre oss til å bli bedre. Vi tror at et mangfold av erfaring og bakgrunn bidrar til en dynamisk arbeidsplass og din innsats har stor betydning. Sammen med andre engasjerte og stolte medarbeidere får du være med og gjøre en forskjell . Vi streber konstant etter å slå våre høyt satte mål samtidig som vi har det veldig gøy på veien.

Vi er akkurat nå inne i en spennende forandringsreise med et nytt utviklet sortiment og konsept. Vil du være med?

Hos oss finner kunden vesker, kofferter, sko og en mengde accessoirer både fra våre egne populære varemerker Rizzo, Don Donna, Handskmakaren og A-TO-B og fra en rad velkjente eksterne varemerker. Din oppgave blir å style og hjelpe kunden til å finne sin egen stil og med enkelhet og kreativitet løser du sånt som eventuelt kan stå i veien for en fornøyd kunde. Du utfordrer deg selv og dine kollegaer og våger gi det lille ekstra for å nå både dine egne og felles mål.

Vi søker deg som:

  • Er en skikkelig selger
  • Har en naturlig evne til å skape gode relasjoner
  • Ser det som en selvfølgelighet å alltid tilby den beste servicen til våre kunder
  • Har tidligere erfaring fra personlig salg og å jobbe i butikk
  • Har følelse for vareeksponering og en interesse for mote og styling
  • Vant til å jobbe i et fartsfylt miljø
  • Er konkurranseinnstilt og villig til å gi det lille ekstra for å maksimere salg og lønnsomhet
  • Vil bidra med positiv energi og glede
  • Er over 20 år

Akkurat nå søker vi etter to selgere til butikken vår i Storo Storsenter - Oslos største senter. Stillingene er to faste stillinger på 10 timer pr. uke med mulighet for å jobbe mer ved behov. Arbeidstiden er varierende både dag, kveld og helg. Dette er en super jobb å ha ved siden av studiene.

Velkommen med din søknad senest den 31. januar. Intervjuer kommer til å skje løpende og ansettelse kan komme til å skje innen siste søknadsdag.

Vi er interesserte i deg, ikke din CV. Som et ledd i vår rekrutteringsprosess benytter vi derfor videospørsmål, men husk at vi ikke tar hensyn til kvaliteten på selve videoen, det er du og dine svar som er det viktige. Noter også at vi kun behandler fullstendige søknader.

Om stillingen

Stillingstittel
Selgere
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
01.01.2022 23.59
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10.00 - 21.00