Meny
 

Norli søker ekstrahjelp som butikkselger i julen


Er du glad i bøker og elsker å jobbe med salg?

 

Det er snart jul, og vi trenger flere selgere i vår travleste sesong og søker derfor etter to-tre nye julehjelper til vår butikk på Storo. Vi trenger deg som kan jobbe mye i uke 49-52.

 

Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker - og samtidig være opptatt av og interessert i bøker og andre varer i vårt sortiment. Du må videre være nøyaktig og punktlig, kunne jobbe selvstendig, men også ha gode samarbeidsevner.

I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering og alt annet vanlig butikkarbeid. Det er en stor fordel om du har interesse for bøker!

 

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

 

Stillingene har varighet til jul og skal dekke både dag- og kveldsvakter, lørdager og søndager. I uke 51 har senteret åpent til midnatt.

 

Butikken vår er liten og veldig hektisk. Du må kunne takle et høyt tempo og gi god kundebehandling også når det koker.

 

Send søknad her. 

8. november