ONLY søker deltidsmedarbeider

Vi ser etter en SUPERSELGER med et glimt i øyet som kan bli en del av Team ONLY på Storo Storsenter.

Vil du bli med på reisen?

ONLY Stores er i sterk utvikling, og vi søker derfor en superselger som kan bli en del av Team ONLY på Storo.

Bli en del av ONLY Stores

ONLY Stores har vært på en forrykende reise gjennom de siste fem år, og vi er langt fra ferdige med reisen. Vår forretningsplan har vist seg å være riktig. Vi har hatt vårt primærfokus på to ting – våre produkter og våre medarbeidere. Som en del av organisasjonen i ONLY Stores kan du i høy grad få det ansvaret du ønsker, de oppgaver du brenner for, og ikke minst være en del av et fantastisk team.

Hos ONLY Stores vet vi at våre medarbeidere gjør en stor forskjell!

Jobben

Som deltid selger hos oss så forventer vi at du er glad i et høyt tempo hvor ingen dag er lik.

Du forstår hva som er det viktigste i en butikk, nemlig kundene våre.

Du holder deg oppdatert på mote og trender og er opptatt av å følge med i markedet. Du liker å jobbe i et høyt tempo, er ikke redd for og ta i et tak og har et konkurranseinstinkt det lukter svidd av.

Du er en teamplayer som er opptatt av og skape et godt arbeidsmiljø rundt deg og bidrar positivt til gruppa.

Stillingen er en deltids stilling som vil innebære en del kvelder og helger, men vi har også behov for at du kan stille opp ved sykdom, varetelling og ferieavvikling. Kan du jobbe på dagtid også er dette et pluss.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

ANNEN INFO:

Om oss

ONLY Stores er en del av BESTSELLER Retail Europe vi har eksistert i mer enn 25 år og driver konseptbutikker under følgende brands: ONLY, ONLY & SONS & JDY.

Vi har base i Brande, hvor vi er 40 dedikerende kollegaer, som beskjeftiger oss med drift av butikker. Vi driver BESTSELLER Retail Europe ut fra ledelsesmessige verdier, som bygger på fremgang for enhver pris, nærhet til våre kollegaer og butikker og en uskuelig tro på, at vi kan gjøre det enda bedre i morgen.

Vi arbeider i et sterkt konkurransemessig miljø, hvor vår innsats og innstilling gir resultater direkte på bunnlinjen. Vi hyller prinsippet om frihet under ansvar, og vi elsker mennesker som tar initiativ og som gjør en forskjell. Vi tror på, at det er den måte vi best utvikler vår forretning og hverandre.

Om stillingen

Stillingstittel
Medarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
06.12.2021 23.59
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10.00 - 21.00