Meny
 

Shoeday Storo søker butikksjef


SHOEDAY STORO SØKER ETTER BUTIKKSJEF

 

Shoeday er et landsdekkende lavpriskonsept på sko. Vi tilbyr rimelig skomote til hele familien, og hos oss finner du alltid sko til enhver anledning - til beste pris. Vi skal gi kundene en god handleopplevelse ved å gi god service, og det skal være effektivt og enkelt å handle hos oss

Shoeday er en franchisekjede, og består av 40 butikker over hele landet. Shoeday het tidligere Økonomisko, og er en av Norges eldste og mest tradisjonsrike skokjeder. Økonomisko ble stiftet i 1987, og skiftet navn til Shoeday i september 2013. Shoeday er en del av Euro Sko Gruppen, et av Nordens ledende skokjedeselskap. Andre skokjeder i Euro Sko Gruppen er Eurosko, DNA og Shoe Gallery.

 

Om deg:
Du er strukturert, glad i andre mennesker og liker å stå på. Du må kunne takle lange dager med mye bevegelse, løfting og rydding. Du har erfaring fra enten skobutikk eller som butikksjef/assisterende butikksjef. Du liker og lykkes og elsker å jobbe sammen med teamet ditt! Du må gjerne ha utdanning fra Retail Management på BI, eller annen relevant utdanning.

 

Vi tilbyr:
Jobb i en godt drevet skobutikk i et av Norges beste sentre. Det er masse muligheter og du får god opplæring. Du vil få ansvar for å drive butikken og at den oppnår de resultatene som kreves. Dine primære oppgaver vil være personalarbeid, innkjøp, salg i butikken, lagerarbeid og være et fantastisk forbilde for dine ansatte. Du får god støtte fra dine overordnede, og et godt kollegium i DNA og Eurosko. Konkurransedyktige betingelser.

Er dette noe for deg, eller noen du kjenner?

 

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart: Medio November (kan diskuteres)

Send søknad til: gunnar.kleven@eurosko.no Merk: Butikksjef Shoeday

For spørsmål, send mail eller ring på dagtid til Gunnar på  tlf: 47330290

Snarest