SmoothieXchange

SmoothieXchange søker butikksjef

SmoothieXchange åpnet i 2005 og har i dag 13 utsalgssteder.

Alle våre smoothies lages på bestilling og inneholder naturlige frukter, bær, grønnsaker og superfood. Vi tilbyr sunn og rask mat, og har stort fokus på kundeservice og arbeidsmiljø.

HOVEDOPPGAVER:

Som butikksjef i SmoothieXchange har du ansvaret for den daglige driften av butikken. Samtidig trives du i lederrollen, er flink til å motivere dine ansatte og er i stand til å skape en positivt og energisk vinnerkultur. Du trives i en hverdag med høyt tempo, er aktiv og detaljorientert og beholder roen også i stressende situasjoner. Det er hos deg og dine medarbeidere kunden får den beste servicen og den hyggeligste handleopplevelsen!

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å gjennomføre butikkrutiner, bestille varer, lage vaktplan, lære opp ansatte, og jobbe for at ditt team alltid leverer optimal kundeservice og produkter av høy kvalitet.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi ser etter deg som er utadvendt og engasjert med et positivt menneskesyn og gode lederegenskaper. Du liker å ta ansvar, er strukturert og ryddig med godt overblikk og glimt i øyet. Du motiveres av gode økonomiske resultater og ser en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet. Det er en fordel om du har tidligere ledererfaring.

ANNEN INFO:

Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende butikksjefstilling i et sosialt og hyggelig miljø! Du vil få en grundig opplæring der vi lærer deg alt om SmoothieXchange som konsept og merkevare, våre unike oppskrifter, mersalgsprodukter og hvordan vi er organisert.

Er du butikksjefen vi leter etter gleder vi oss til å lese søknaden din!

Med vennlig hilsen,

SmoothieXchange teamet

Om stillingen

Stillingstittel
Butikksjef
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
31.08.2023
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 19:00