Meny
 

Thune Jewelery & Watches Storo søker deltid


Gjennom 160 år har Thune skapt glede og begeistring med gaver til livets store og små merkedager. Våre medarbeidere er bevisste på denne viktige oppgaven for å gi alle kunder den beste service og kvalitet. Vi selger kvalitetsprodukter og samarbeider med ledende internasjonale merkevarer.

 

Thune Storo søker medarbeider som skal bidra til at hver enkelt kunde føler at vi finner det beste produktet til akkurat deres anledning.

 

Du må være hjelpsom, initiativrik og kreativ for at kundene skal bli fornøyde. Du snakker og skriver flytende norsk og behersker engelsk godt. Du lærer fort, er utadvendt og trives med kunder. I tillegg forventer vi at du er positiv, nøyaktig og fleksibel.  Vi vil forvente mye, men samtidig tilby god opplæring og muligheter for utvikling.

 

Arbeidsoppgaver:

– Salg og kundeservice

– Orden og renhold

– Vareplassering

– Butikkprofilering

 

Arbeidstiden vil være fast etter arbeidsplan, hovedsakelig på kveldstid og i helger. Du må regne med å jobbe mye i sesongtopper og ved ferieavvikling. Fleksibilitet er viktig i denne stillingen, og vi vil legge vekt på at du har erfaring fra bransje eller faghandel for øvrig.

 

Vi tilbyr:

– Konkurransedyktige betingelser inkludert bonus

– Opplæring og trening

 

Send gjerne søknad på storo@thune.no, men det beste er å komme innom butikken og hilse på oss og levere søknad/CV. Vi ser frem til å møte deg.

 

Ved spørsmål kontakt butikkleder Christel, tlf 22 22 18 28

Snarest