Vero Moda

Vero Moda søker deltidsmedarbeider

Vi søker en dyktig og resultatorientert selger (deltid 10 %) med en brennende interesse for mote og salg til vår butikk på Storo storsenter.

I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. Som butikkselger blir du en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid i Vero Moda .

Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!

HOVEDOPPGAVER:

  • Sikre at butikken gir en god service opplevelse for kundene våre
  • Være med på å skape en positiv og god atmosfære i butikken
  • Varemottakelse
  • Åpne- og stengerutiner
  • Bidra i samsvar med kjedens verdier for å bygge en enda sterkere merkevare

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

PERSONLIGHET

Vi er på jakt etter en teamplayer som elsker å jobbe med salg, i tillegg er det fint om du er over 18 år. Du er energisk, serviceinnstilt og har godt humør, da vi ønsker å tilby våre kunder en god handleopplevelse. Du er fleksibel, tar utfordringer på strak arm og kan stille opp på kort varsel.

ANNEN INFO:

HVA KAN VERO MODA TILBY DEG?

  • Spennende og utfordrende jobb med en kjent merkevare
  • Et godt sosialt miljø med høyt tempo
  • God opplæring og utviklingsmuligheter

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail forretning selger varer til Retail butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som Vero Moda, Jack & Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected for å nevne noen.

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
ca. 10% stilling
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Sara Lie Bogen
Stilling
Butikksjef
E-post
vmnor2430@bestseller.com

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 19:00