Volt søker ekstrahjelp

Hos Volt får du muligheten til å bli en del av bransjens mest trendbevisste kjede.

Vi tilbyr flere kjente varemerker som bl.a Filippa K, Tiger of Sweden, These Glory Days, Oscar Jacobson, Eton og Samsøe & Samsøe. I Volt jobber vi sammen for å gi våre kunder førsteklasses service og for å nå vårt mål om å være et naturlig førstevalg innen herremote. For å lykkes i jobben vil din motivasjon, kunnskap og passion være helt avgjørende.

Dine egenskaper og motivasjon:

  • du er alltid til stede for kunden og brenner for salg og kundebehandling – akkurat som oss!
  • du er utadvendt, samarbeidsvillig og liker å jobbe med mennesker
  • du er effektiv, strukturert og konkurransedrevet
  • du har stor interesse for mote, det tar vi som en selvfølge!
  • du er pålitelig, fleksibel og kan stille opp ved behov

Vi kan tilby:

  • en variert og morsom arbeidshverdag sammen med herlige kollegaer
  • gode utviklings- og karrieremuligheter. Vi ser positivt på ansvar og interne karriereveier, og mulighetene er mange for deg som ønsker en karriere innen motebransjen. Mange av oss har gått stegene fra selger til butikksjef
  • god personalrabatt i Varners butikker
  • bonusordning

I Volt er vi et team – vi jobber sammen, vinner sammen og feirer sammen! Vi ser frem til å høre fra deg som ønsker å bli en del av vårt fantastiske team.

Om oss:

Med drømmen om å skape Nordens beste multibrand konsept for menn, startet Volt med 8 butikker i Oslo, våren 2006.

Planen var enkel; Å presentere verdens beste brands i et inspirerende miljø med lidenskapelige og kunnskapsrike medarbeidere.

I dag har Volt over 90 butikker i Norge, Sverige og Finland. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre, utvikle og fornye vårt univers av premium brands.

De senere årene har vi lansert vårt utvidede univers på voltfashion.com – Her finner du de samme premium merkevarene, i tillegg til en rekke web-eksklusive brands. Vi skaper Nordens beste multibrand konsept – vil du være med?

Volt er en del av motekonsernet Varner som består av flere profilerte kjeder; Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.

ANNEN INFO:

OM SELSKAPET

Med drømmen om å skape Nordens beste multibrand konsept for menn, startet Volt med 8 butikker i Oslo, våren 2006. ​

Planen var enkel; Å presentere verdens beste brands i et inspirerende miljø med lidenskapelige og kunnskapsrike medarbeidere. ​

I dag har Volt over 90 butikker i Norge, Sverige og Finland. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre, utvikle og fornye vårt univers av premium brands. ​

De senere årene har vi lansert vårt utvidede univers på voltfashion.com – Her finner du de samme premium merkevarene, i tillegg til en rekke web-eksklusive brands. Vi skaper Nordens beste multibrand konsept – vil du være med? ​

Volt er en del av motekonsernet Varner som består av flere profilerte kjeder; Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.

Om stillingen

Stillingstittel
Ekstrahjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
09.10.2022
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Patthama Phutkhao
E-post
NO275776@varnerstore.com

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00