Bedre søvn med Green Sleep

Seng som står i en eng
Kollasj av senger og en dame som sover
Green sleeps showroom hos NoDe i Gunnar Schjelderups vei 6
Fasaden til butikken NoDe

Kjenn forskjellen med seng og madrass fra Green Sleep, som er designet for optimal dypsøvn. Prøv de fantastiske sengene i underetasjen hos NoDe.

Spesialtilpasset for å gi deg en bedre hverdag

Vi heier på god søvn, og hos Green Sleep er det den verdifulle dypsøvnen som står i fokus. Mer dypsøvn gjør deg nemlig mer uthvilt, selv om du sover samme antall timer! Green Sleep beskriver seg selv som “kanskje verdens mest fleksible sengesystem”. De spesialtilpasser både sengebunn og madrass til din kropp, slik at din dypsøvn forstyrres minst mulig. Dypsøvnen er den viktigste søvnfasen, og stadiet der kroppen og hjernen restituerer og renses. Jo lenger du unngår å forandre stilling mens du sover, jo bedre dypsøvn får du. Green Sleeps madrasser og sengebunner skreddersys slik at du sjeldnere må flytte på deg. Du blir mer uthvilt – og du får en bedre hverdag!

Både senger, madrasser og sengetøy fra Green Sleep lages av 100% naturlige materialer, og de produseres også på en miljøvennlig måte.

Avtal demonstrasjon på showrommet

Du finner Green Sleeps showroom i møbelbutikken NoDe, rett ved siden av XXL.

Ta kontakt på 97 99 84 00 eller Post@GreenSleep.no og avtal tidspunkt for en demonstrasjon på showrommet. Der kan du prøve ulike kombinasjoner og finne frem til ergonomisk riktig sammensetning av madrass og sengebunn for deg.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 18:00