Motetrendene vår/sommer 2021

kollasj av forskjellige miljøbilder og produktbilder
kollasj av vårens og sommerens it-plagg
produktbilde av jakke fra ganni
produktbilde rosa skjorte

Det som går igjen når ekspertene skal beskrive trendene er minimalisme, skinn, joggedressen, praktisk sort, vide ermer og feminint.

It-plagget

Selv om vi bare er i den første måneden i 2021, kan vi se hvilke plagg som kommer til å bli populære i år. It-plagget i år har lyse fargene, lekne mønster og fasonger som ikke er så tettsittende.

– Vi sverger til vakre vår- og sommerkjoler og sneakers når solen kommer frem. Hos QOMO kommer det utrolig mye fint fra Ganni, ByTimo, Faithfull The Brand og så får vi inn et nytt merke til våren, nemlig Camilla Pihl. Vi gleder oss så mye, forteller Kaja.

Hos Høyer kan vi se at It-plagget for sesongen vår/sommer er det bukser og kjoler i skinn.

kollasj av joggedresser
modell med camilla pihl hettegenser
modell med rotate mimi rød joggebukse
modell med ganni joggebukse

Joggedress

Trenden som poppet opp i 2020 er bruken av joggedress. I år har flere merker kommet med joggedresser i sine kolleksjoner som kan styles med både høye hæler og med en veske for å pynte den opp.

– Med tanke på situasjonen rundt korona og måten vi lever på, vil jeg nevne joggedressen som en absolutt must-have i garderoben for vår/sommer. Tenk gjerne på kule farger og kombinasjonen sweatshirt med shorts eller joggebukse med en oversized skjorte til. Invester i en kul sweat som kan brukes både på hjemmekontoret, til og fra butikken eller på tur, forteller Helene hos Høyer.

kollasj av vårens og sommerens farger innen mote
kollasj av forskjellige tilbehør til hår og vesker
produktbilde svarte sko fra ganni
bilde av modell med øreringer fra høyer

Fargetrendene for vår/sommer 2021

Denne sesonger ser vi at fargene er nøytrale, men også innslag av rødt, oransje, gult og rosa. Tenk fargene i en nydelig solnedgang, og sett sammen et antrekk i rødt med oransje eller rosa til, forteller Helene hos Høyer.

Tilbehøret alle må ha

Vi må selvfølgelig også ta for oss de små tingene som skaper et komplett antrekk. Det handler om tilbehør og vesker. Vurder fasjonable stiler, nyanser og trender.

– Vi ser hos oss at øreringer og hårklyper fra Maanesten er superpopulære i alle aldersgrupper, og er en rimelig investering som lett oppdaterer garderoben, sier Helene hos Høyer.

Det danske smykkemerket Enamel og norske Hasla er populære hos oss. Det samme gjelder veskene og lommebøker bra Hvisk, som kommer i utrolig mange fine modeller og et stort utvalg farger. Vårens kolleksjon fra Hvisk er helt nydelig, og består i hovedsak av pastellfarger, forteller Kaja fra QOMO.

kollasj av plagg som aldri går av moten

Plagg som aldri går av moten

Du bør alltid ha en god base-garderobe bestående av t-skjorter, the perfect white shirt, jeans, og noen kule boots.

– Dette kan du alltid bruke til å skape din personlige stil ved å kombinere det med for eksempel en oversized blazer, cardigan, heler, sneakers osv, forklarer Kaja.

Ganni kommer med flere limiterte t-skjorte-kolleksjoner med print for den lekne, og Les Coyotes de Paris leker seg med silhuetter hvor de bruker for eksempel skulderputer for en mer androgyn look. Jeans fra Tomorrow Denim er en stor favoritt. Denne kommer i mange forskjellige modeller, slik at du enkelt kan finne din perfekte passform. I tillegg er det et pluss at det er svanemerket, legger Kaja til.

Hos Høyer er noen av gjengangerne boyfriend-skjorten, hvit basic t-skjorte, en sort eller navy blazer og selvfølgelig the little black dress. I tillegg trekker de frem beige eller neutral strikkegenser og en klassisk ullkåpe.

– Når det kommer til sko kan vi se at de som alltid kommer tilbake hvert år er de nøytrale sneakersene, som passer til alt. Kjoler, bukser eller joggedress. Krysser fingrene for at komfort-trenden har kommet for å bli, avslutter Tonje fra Eurosko.

Aktuelle tilbud

Kundeklubb – senter
Gjelder 1. februar til 28. februar

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00