Planlegger du byferie, kan du bo på Storo

kollasj med bilder fra imax, hotell og avslapning

Vi har samlet de beste tipsene for deg som vil nyte storbyferien hos oss på Storo. Her har du uendelige muligheter for minnerike opplevelser i sommer!

Over 140 ulike butikker, spisesteder og tjenestetilbud

Storo Storsenter er Oslos største kjøpesenter. Her finner du et spennende utvalg av butikker innen klær, sko, servering, interiør, sport, helse og velvære. Du kan velge blant kjente kjeder eller mindre aktører med et spennende utvalg. Her finner du noe som passer alle! Se oversikt over butikkene her.

Spisesteder for enhver smak

Det er alltid hyggelig å spise ute sammen. På Storo kan du velge blant et spennende utvalg av spisesteder. Du kan dermed starte dagen med en real shoppingrunde, og avslutte det hele med en bedre middag. Få full oversikt over spisestedene her.

Landets største kino

Vi er stolte av å ha Norges største kinosenter hos oss. ODEON Oslo er også landets eneste som tilbyr IMAX, verdens største fysiske filmformat. I de fleste salene har vi egne VIP-stoler hvis du ønsker å toppe komforten.Ta en titt på filmmenyen og bestill kinobilletter her.

Bo på Thon Hotel Storo

Rett over gaten finner du et av Oslos fineste hoteller, nemlig Thon Hotel Storo. Bor du her kan du unne deg både luksus og komfort, i tillegg til å ha kort vei til alt vi har å by på. I tillegg kan du dra god nytte av å bo i et knutepunkt, med hele spekteret av Oslos severdigheter lett tilgjengelig. Ta en nærmere titt på hotellet på nettsiden deres.

Bypuls og turmuligheter

Storo er et trafikknutepunkt for store deler av Oslo. Kollektivtilbudet er svært godt. Oslos bysykler finner du alltid tilgjengelig rett utenfor senteret. Dette gir uendelige muligheter for å utforske resten av Oslo, i tillegg til flotte turmuligheter i gangavstand med bademuligheter i Nydalsdammen, og flotte Akerselva som tar deg til Maridalen i nord eller Bjørvika i sør. Se turforslag her.