Spis vegansk på Falafel n' Juice

falafel
ansatte hos falafel n' juice bak disken med tommel opp
falafel og juice

Glad i vegansk mat? Da burde du ta turen innom Falafel n’ Juice! Her er falafel og ferskpresset juice hovedingrediensene.

Flere og flere av oss er opptatt av å spise sunt og ha et næringsrikt kosthold. Falafel n’ Juice har et enkelt konsept hvor alt på menyen er 100 % vegansk. Fastfood-restauranten er fylt av fersk frukt og grønnsaker, og byr på en variert og god meny med ulike falafel-retter. Til falafelen kan du velge mellom masse deilig tilbehør og sauser, i tillegg til kald og god ferskpresset juice.

– Fastfood er for mange forbundet med usunn, prosessert mat med liten nytte for helsen og en sunn kropp. Derfor ønsket vi å utvikle et motstykke til dette. Vi lager hjemmelaget, fersk falafel med nydelige grønnsaker og ferskpresset juice. Konseptet er basert på å tilby våre kunder et raskt, men sunt alternativ innen fastfood. Alt av mat lages fra bunnen av for å sørge for smaksopplevelsen av fersk, næringsrik mat, sier Hama hos Falafel n’ Juice.

Blant favorittene på menyen finner vi golden falafel og ferskpresset ananas og jordbær-juice. Og tåler du ikke gluten? Falafel n’ Juice tilbyr også glutenfri falafel i rull.

Falafel n’ Juice holder til i 1. etasje ved siden av Vinmonopolet.

Kan bestilles hjem

Ønsker du ikke å ta turen innom senteret kan du også nyte den gode maten fra Falafel n’ Juice hjemme. Du kan nemlig bestille maten hjem via Foodora.