Høstens trender for herre

Kollasje av bilder av menn og sko
Mann som sitter i en stol
Carlings: Lee West Jeans 899,- // Lee Workwear rutete skjorte 799,- // Lee Rope t-skjorte 349,-
To menn som ser på en sjø
Carlings: Lee West Jeans 899,- // Lee Workwear rutete skjorte 799,- // Lee Rope t-skjorte 349,-

Fresh opp garderoben med jordfarger og spennende teksturer! Våre butikker tipser om de kuleste antrekkene basert på høstens herretrender.

Klassisk og komfortabel

Vi begynner med den evige klassikeren: Jeans! Elin fra Carlings forteller at en straight leg jeans er et perfekt innslag i garderoben akkurat nå.

- I høst er det denim for alle penga, sier Elin. - Gutta vil ha klassiske straight leg jeans som Karve Straight, Lee West og Levi’s 501 i autentiske jeansvasker som light stone wash. Kombiner jeansen med deilig strikk på kalde dager, og en rutete overshirt på skole eller jobb.

Gabriela fra Levi’s mener også at jeans er et godt valg denne høsten. Hun løfter frem den komfortable jeansen som en stor trend.

- En mer relaxed stil med løse og vide jeans preger motebildet akkurat nå. Klassiske grå Levi’s jeans med en nøytral t-skjorte og en fargerik flanellskjorte over, er et avslappet hverdagsantrekk. Topp det hele med en kul lue og en sherpajakke i sort!

Andre trender hun trekker frem, er fargene dus rød, blått, khaki, samt nøytrale farger som sort, hvitt og grått. I tillegg er striper og ruter tidløse mønstre som går igjen hver høst. Har du en rutete skjorte i skapet, kan du bruke den år etter år.

Mann med skjorte og jeans og en lue
Levi’s: Jackson Worker Overshirt 799,- // 501 Jeans Parrish Grey 1099,- // Ribbed beanie Black 349,-