Festsminken til jul og nyttår

dame med lysebrunt hår og naturlig sminke med kollasj av ulike sminkeprodukter
Fra Fredrik & Louisa: The Atelier of Dreams eyeshadow fra Dior 469,- // KVD Beauty dazzle stick eyeshadow - Hail Surge 220,- // KVD Shake primer 220,- // Armani Beauty Lip power - 406 Audace 380,- // YSL Crushliner stylo waterproof - 1 Noir intense 255,-

Få festlooken med masse skimmer, glød og glamour!

Sminkeekspertene forteller deg deg hvordan du går fra hverdag til fest, og hvilke trender som gjelder akkurat nå.

Her finner du glitrende og glamorøse gaver til deg selv eller noen du er glad i.

-Trendene denne sesongen for makeup er glitrende øyelokk, plommefargede lepper og bold under eyeliner. Dette kan brukes om hverandre hvis man vil ha en statement look, eller hver for seg for en trendy twist i hverdagen. Passer også perfekt for sammenkomster i jula, om det skulle vært en intim middag - eller på zoom, sier Christina hos Fredrik & Louisa.

Tips!

Bruk øyeskygge primer! Det vil hjelpe deg å få en jevn påføring, fremhever pigmentet i skyggen og ikke minst at den sitter hele kvelden.

For noen av de mest glamorøse kveldene i året er sminken ekstra viktig. Og selvfølgelig en god unnskyldning til å investere i både glitter og glamour.

Feir julen med rødt og metalliske farger. Gull og glitter er perfekt til årets store festhøytid, og kan brukes både til jul og nyttår. Husk også highlighter og falske øyevipper for å få den ultimate partylooken, tipser Kicks.

Fra hverdag til fest

I tillegg til glitter og stas er det naturlig og frisk hud som gjelder nå. Kristina hos Auster er frisør og makeup-artist, og forteller deg hva som gjelder nå samt hvordan du kan gå fra hverdag til fest.

-Når det gjelder makeup denne sesongen er hud i fokus. Dewy deilig frisk hud med naturlig glød er en god base for de fleste looks. porselenshud, naturlig hud og rouge står sterkt. Kjør gjerne en "no makeup- makeup" som base og legg heller vekt på øyne eller lepper, sier hun.

-På kvelden trenger sminken å være kraftigere for å komme frem. Dette betyr ikke at du skal smøre tykt på, men mer farger og kontraster som gjør at uttrykket kommer bedre frem i en mørkere belysning. For å “glamme” opp looken etter en lang dag, kan det være lurt å ha med noen gode kremprodukter som øyenskygge og blush i veska. Bruk gjerne en kost for å gre over øyevippene før du tar på ny maskara. Påfør tilslutt litt browgel, og du er good to go!

Hos oss finner du en rekke gavesett innen hår og sminke - til deg selv eller noen du er glad i.

-Shimmer og øyenskygge gir enhver look mer partyfaktor. Kombiner gjerne med champagnefarger og gulltoner, og bytt ut lipbalmen med en knall farge på leppene! Også perfekt som julegaver.

dame med naturlig sminke, diverse sminkeprodukter, og teksten stylingtips i rosa skrift
Fra Auster Salon & Academy: Hårspray fra Bumble and Bumble // Tør etterbehandlingspray fra Bumble and Bumble // Vegansk hårpleie gavesett fra Aveda // Fra Fredrik & Louisa: Lipglosser fra Fenty Beauty 495,- // Everlasting lipliner fra KVD Beauty 110,- // Diorshow pump n’ volume makeup gavesett // Foundation gavesett fra Bare Minerals
dame med blondt, langt hår med naturlig sminke, med skriften no makeup-look
øyenskygger i rosa og beige farger
Fra Vita: Camilla Phil Beauty gir deg en “No make-up look”
dame med platinablondt hår, lyserosa sminke og pynteperler under øynene, med teksten klistremerker
dame med krøllete brunt hår og rød og grønlig sminke med pyntestjerner rundt øynene
Sminkelook: Klistremerker.
nærbilde av dame med naturlig sminke og teksten kremet rouge
Sminkelook: Kremet rouge.
dame med langt mørkt hår med lilla øyenskygge og rosa lipgloss, med teksten abstrakte øyne
dame med brunt og lysebrunt bølgete hår med teksten bølger og curtain bangs
Sminkelook: Abstrakte øyne // Bølger og "curtain bangs".
nærbilde av børstede øyenbryn og naturlig sminke
Sminkelook: Soap brows.
dame med blondt hår og rød, skinnende kjole og utvalg av ulike sminkeprodukter
Fra Kicks: Gel Eyeliner Pencil 11 Shimmery Gold fra Kylie Jenner 145,- // Bounce & Blur Blush Mauve Sunrise fra BareMinerals 429,- // Hydra Sheer Loose Glow Powder 01 Bronze Christmas fra BeautyAct 199,- // Løsvipper // Highlighter Powder Capri fra NARS 380,-

9 hotte sminketrender

1. "Fussfree" skjønnhet

Hvem setter vel ikke pris på det?! Se fantastisk ut, OG spar tid. JA TAKK! En rekke motehus fremmer nå denne idéen om “usynlig sminke” for fullt. Her er nøkkelen; Luksuriøs hudpleie og en fantastisk foundation.

2. Klistremerketiden er tilbake!

Gå ut av komfortsonen og pynt fjes og kropp med det du kan finne av pynt og klistre på! Alt fra klassiske diamanter over øyelokk til blomster i kinn kan nå brukes. Her er det bare fantasien som setter grenser for din festlook!

3. Rouge

Det er en del fokus på at kremet rouge er kommet for å bli. Sammen med den naturlige basen, gir det virkelig det lille ekstra til hverdag og fest. Man kommer langt med dette i vesken, da du kan freshe opp hvilken som helst look, når behovet måtte være der. Kan brukes til kinn, lepper og øyne!

4. Smokey eyes

Sotede øyne er jo alltid en klassiker og et godt alternativ, men prøv gjerne en annerledes vri. Velg shimmer og glam! Blå og grønntoner er spot on nå i julen, men husk at tungt sminkede øyne krever en litt mer forsiktig base og lepper.

5. Abstrakte øyne

Sleng deg på den store trenden som har tatt helt av på både Tik Tok og Instagram. Kreativ abstrakt sminke kom for fullt i høst og har hovedfokus nå. Tykk liner, creasecut og knallfarger. Lilla er fargen som går mye igjen, ikke bare som øyenskygge men også på lepper og tilbehør.

6. Glitter og glam

Alt som glitrer og skinner er et must denne julen - mer enn noen gang! Klær, sminke, hår og tilbehør... "Find your inner star and shine".

7. “Soap brows”

Vi kommer ikke unna "såpebryn"-trenden denne sesongen heller. Trenden som startet på Tik Tok fortsetter til det fulle. Smoothe, uanstrengte bryn, som gjerne børstes litt oppover.

8. Liner

Den gode gamle vingede lineren er på vei ut av motebilde for denne gang. Og på vei inn kommer det en mer beksvart grunge-look. Om du går for den mer smokey varianten, eller om du vil ta i bruk den hotteste formen for liner om dagen; nemlig "negativ space", vil du ikke få tråkket feil her i forhold til trendbildet. Tør å gjøre noe annerledes!

9. Lepper

Vær modig med dype rødtoner, klar rød og plommefarger. Lipstain er også en forholdsvis ny trend som er her også denne julesesongen. Denne passer godt om man skal i middag, da man får en farge som holder i evigheten. Ellers er de naturlige leppene helt innafor. God fuktighet, gloss og balms holder!

Julens fineste frisyre

Når det gjelder hår så har sikkert de fleste fått med at det er lugg som er det store i år! Og man kan enkelt sprite opp hvilken som helst frisyre eller styling med en forandring i front.

-“Curtainbangs” er storfavoritten hos de fleste nå, og den kan gjøres i mange lengder og stiler. Denne julen er det in igjen med fletter, høy “bun”, halvoppsatt og glamorøse bølger, men også uperferkte og rufsete krøller. Lag en slags "out of bed look" og pynt den opp med fin hårpynt, så har du en styling som passer til alt. Glitter og pynt ser vi mye av i motebildet nå, og hårpynt kan gi det lille ekstra. Her kan du bruke både perler, strass, hårbøyler, pene spenner og sløyfer, sier Kristina hos Auster.

Takk for at du overholder påbud om munnbind hos oss, når det ikke er mulig å overholde 1 meter avstand. Velkommen til hyggelig og trygg julehandel!