Gavetips som gir elektrisk julestemning

Forskjellige teknologi produkter
Ekstern lader, høyttaler og digital notatbok
Elkjøp: Powerbank 199,- // Elkjøp: Remarkable Notepad 4980,- // Clas Ohlson: Bluetooth-høyttaler 299,-

Lyst til å gi bort noen elektriske gaver i år? Hos oss finner du det du trenger til de fleste!

Enten det er en gave til hjemmekontoret, til velvære-entusiasten, studenten, hobbykokken eller gameren, så finner du gavene på Storo Storsenter.

Til studenten

Elkjøp tipser om en digital notatbok som den perfekte julegaven til studenten. Den gir følelsen av å skrive på papir, samtidig som den kan samle notater, PDF-er og skisser på ett og samme sted!

En hendig og plassbesparende Bluetooth-høyttaler kan også bli godt mottatt i studenthybelen. Og enten man er på lesesalen eller studentpuben, så kan en powerbank til å lade mobilen alltid komme godt med.

Til studenten kan du finne gavene hos:

 • Elkjøp
 • Clas Ohlson
Kaffemaskin og trådløse ørepropper
Elkjøp: Siemens kaffemaskin 17995,- // Kjell & Company: Happy plugs mint 799,-

Til hjemmekontoret

En skikkelig god kaffemaskin er nesten uunnværlig på hjemmekontoret! Er det mye lyd og distraksjoner hjemme, kan det være godt å bruke noen trådløse hodetelefoner til å stenge ute lyder samtidig som man spiller musikk man kan konsentrere seg til.

Til hjemmekontoret kan du finne gavene hos:

 • Elkjøp
 • Kjell & Company
Tastatur, svart datamus, hvit datamus og et headset
Power: Cepter Combo Kit tilbehørssett 1999,- // Power: Roccat spillmus hvit 499,- // Teknikmagasinet: Steelseries Arctis 3 gamingheadset 1149,-

Til gameren

Kjenner du en som elsker spillopplevelser? Da kan gode headset, datamus eller gamingtastatur bli mottatt med begeistring. Eller hva med et eget sett med tastatur, mus og musematte til den som akkurat har begynt sin reise i gamingverdenen?

Til gameren kan du finne julegavene hos:

 • Power
 • Teknikmagasinet
Datatastatur, datamus og headet som lyser regnbuefarger
Teknikmagasinet: Steelseries Apex 7 gamingtastatur 1689,-
Kjøkkenmaskin, termometer og stavmikser
Elkjøp: Ankarsum kjøkkenmaskin 6995,- // Power: Wilfa Stavmikser 799,- // Jernia: Funktion steketermometer 249,-

Til hjemmekokken

Kjenner du noen som er skikkelig entusiastisk på kjøkkenet, kan en skikkelig kjøkkenmaskin være gull verdt. Den er svært allsidig, og bare fantasien setter grenser for hva den kan brukes til! En stavmikser kan også være det perfekte verktøyet for å lage et bredt spekter av fortreffelige supper. Et annet nyttig verktøy som skaper presisjon på kjøkkenet, er et elektrisk steketermometer. Still det inn på den ideelle temperaturen for akkurat det du skal lage, så sier den ifra når kjøttet har nådd riktig temperatur!

Til hjemmekokken kan du finne gavene hos:

 • Elkjøp
 • Power
 • Jernia
Hårføner, massasjepute og varmepledd.
Teknikmagasinet: Massasjepistol mini 699,- // Teknikmagasinet: Shiatsu massasjepute 499,- // Clas Ohlson: Beurer varmeteppe 599,- // Kjell & Company: Remington hårføner 399,-

Til velvære-entusiasten

Alle kan nyte godt av litt velvære. En massasjepistol i miniformat er fantastisk for stive skuldre, og perfekt å ta med seg på reise! Eller hva med å gi bort en massasjepute som faktisk knar musklene?

Teknikmagasinet anbefaler også en barbermaskin med trimmer som lar brukeren selv bestemme lengden og uttrykket på skjegget.

Og i disse kalde vinterdagene kan den frosne sette stor pris på et elektrisk varmeteppe. Det fungerer også for å lindre treningsentusiastens slitne muskler. Eller kanskje du kjenner noen som vil sette pris på en god hårføner?

Til velvære-entusiasten finner du gavene hos:

 • Teknikmagasinet
 • Clas Ohlson
 • Kjell & Company
Takk for at du overholder påbud om munnbind hos oss, når det ikke er mulig å overholde 1 meter avstand. Velkommen til hyggelig og trygg julehandel!