Ukens julegavetips er bl.a. kortreist

Header_ukensjulegaver
1. SodaStream power, 1589,- Kitch’n // 2. Morgenkåpe, 1495,- Lexington Company // 3. Puff, 799,- Kremmerhuset // 4. Bilde på lerret, fra 475,- Elite Foto.
Julegavetips
1. Genser, Ganni, 2100,- Qomo // 2. SEIKO , 5298, Bjørklund // 3. Storohonning, 95,- Coop Mega// 4. Lekekjøkken, 1799,- Sprell.
Honning

Hver uke frem mot jul får du gode tips til hva du kan kjøpe i julegave til både familie, venner, små og store, eller kanskje til deg selv?

Morgenkåpe til syvsoveren

En morgenkåpe fra Lexington er både klassisk og ekstremt behagelig. Den passer til både menn og kvinner, og kommer i flere ulike farger og materialer. Dette er en gave som kan brukes i mange år, og noe en virkelig setter pris på!

Hvorfor ikke gi matchende morgenkåper til mamma og pappa i julegave?

Lexington finner du i 3.etasje.

Puff til interiørentusiasten

Denne nydelige puffen kan løfte opp ethvert rom! Den tar seg både godt ut, og er behagelig til å lene bena på. Den perfekte gave til interiørentusiasten, eller til den som kanskje trenger litt ekstra komfort.

Puffen finnes i fargene grønn og brun, dette er farger som kan matches med møbler man allerede har i hjemmet sitt. Og husk å impregnere den, da holder den seg fin lenge!

Puffen finner du hos Kremmerhuset i 3. etasje.

Bilder på lerret til hele familien

Gi en gave som varer lenge – og som ikke minst er av det personlige slaget.

I en digital tidsalder er mange av oss for dårlige til å se gjennom bildene vi har på mobilen og andre kameraer. Derfor kan det være ekstra hyggelig å gi bort et bilde til noen du er glad i. Kanskje et bilde av familien? En kompisgjeng på tur? Eller kanskje kjæledyret?

Vi anbefaler å bestille bilder på lerret. Dette er et fantastisk materiale til å vise frem kontrastfylte bilder.

Bilder kan printes ut hos Elitefoto.

SodaStream Power-maskin til den sprudlende

Visste du at de som bruker SodaStream drikker 40 % mer vann enn gjennomsnittet? Da vet du at denne gaven både er sunn, forfriskende og bra for lommeboka!

SodaStream tilsetter bobler i vannet ditt med et enkelt tastetrykk. Du kan velge mellom tre forskjellige nivåer, og maskinen kan brukes til alle SodaStream-flasker i glass.

Kjøp SodaStream hos blant annet Kitchn, POWER og Elkjøp.

Kortreist, urban Storohonning for kos og helse

På sentertaket har vi en liten bigård, med ca. 80000 flittige små bier som gjennom sommerhalvåret jobber på og lager den beste, urbane honningen. Smaken er mint-aktig og er en superfin gave for den bevisste.

Honning inneholder gode antioksidanter, så ta en teskje daglig, eller bruk den til ost og kjeks, i granola eller i en kopp te.... og vi synes glasset er så fint, at den godt kan stå fremme på kjøkkenbenken! God fornøyelse!

Birøkter står på senteret i 1. etasje vis à vis Narvesen fredag 18. desember fra kl.15-19:00 for demo og salg. Du får også kjøpt Storohonningen hos Coop Mega i 1. etasje.

Klokke til den tidsriktige

Dette er en fantastisk gave å få som både er tidløs og som varer i det uendelige, og er noe du kan ha glede av i hverdagen. Seiko Presage er et klassisk og tøft armbåndsur til herre. Med en nydelig grønnfarge som passer til både fest og hverdag!

Bjørklund finner du i 1. etasje.

Ullgenser til den moteriktige

En nydelig genser fra Samsøe Samsøe i en moteriktig farge. Genseren kan matches med både skjørt, jeans, og kanskje kosebukse på hjemmekontor?

Dette er en gave de fleste blir glad for, og den er av god kvalitet, så den holder fasongen og varer i flere år.

Du finner Qomo i 2.etasje.

Lekekjøkken for den gryende kokken

Barn elsker å lage lekemat, og derfor kan dette kjøkkenet være en flott gave å gi. Fargen er også fin, så den tar seg godt ut på lekerommet.

Kjøkkenet kommer med flere kjøkkenredskaper, gryteklut, kasseroller og masse mer. Så her er det bare å boltre seg med liksom-ribbe og pinnekjøtt!

Du finner Sprell i 3.etasje.

Lexington

4 for 3 på Original towels*

Vi spanderer på det billigste. Kom gjerne innom, og få hjelp til å velge det perfekte håndkleet. Med forbehold om utsolgte varer.

Kundeklubb – senter Gjelder 1. september til 30. september

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00