Ukens julegavetips – fulltrefferen gavekort

Header ukens julegavetips 51
ukens julegavetips 51
1. Discokule, 249,- Teknikmagasinet // 2. Sengetøy, 1099,- Kid Interiør // 3. Ullundertøy, fra 479,- Sissi // 4. Smoothieblender, 349,- Elkjøp.
ukens julegavetips 51
1. Ditt gavekort, valgfritt beløp // 2. Ticket to ride, Spill, 377,- Ark // 3. Boots, 1999,- Dna shoes // 4. Kattehule, 259,- Musti.

Denne uken gir vi deg julegavetips til familie, venner, firbente - og de som har alt. La deg inspirere!

Ullundertøy

Ull- og silkeserien til Calida er både kløfri og varmeregulerende. Den kommer i mange farger og varianter og er en fin gave å gi. Hva med en deilig singlet som er fin under bluser, eller for seg selv under en cardigan?

Du finner Calida hos Sissi i 1. etasje.

Sengetrekk i egyptisk bomull- kid

Et sengetrekk i luksuriøs kvalitet er en gave som passer til alle! Det er glatt og mykt, og gir en hotellfølelse til soverommet. Den gode kvaliteten sikrer en lang holdbarhet, og trekket er like fint vask etter vask.

Kommer i flere ulike farger, og kan kjøper hos Kid Interiør i 3. etasje.

Smoothieblender

Det finnes lite som er like sunt og godt som en deilig smoothie. Derfor vil en smoothieblender garantert falle i smak under juletreet i år. Denne maskinen er både enkel å bruke og praktisk i størrelse. Blenderen kommer med 2 drikkebeholdere på 600 ml.

Bare fantasien setter grenser her. Finn frem yoghurt, melk og fersk juice – og blend i vei!

Smoothieblender kan kjøpes hos blant annet Traktøren, Kitchn og Elkjøp.

Discokule

Snurrende discoeffekt i stor utførelse lager discofeeling i hele rommet! Ballen måler ca. 20 cm i diameter og sprer lyset sitt bredt omkring seg.

Nå kan discoteket komme til din egen stue! Passer ypperlig for både barn og voksne.

Teknikmagasinet finner du i 1.etasje.

Ditt Gavekort til den som har alt

Det er ikke alle det er like enkelt å kjøpe gave til. Derfor kan et gavekort være perfekt – så slipper du å kjøpe noe som må byttes. Med et gavekort har den heldige mange butikker og spisesteder å velge mellom.

Ditt gavekort kan du kjøpe på automat ved heisene og vekterservice i 1.etasje.

Ticket to ride

Du har kanskje ikke mulighet til å reise utenlands på en stund, men du kan likevel besøke ukjente steder fra din egen stue.

«Ticket to ride» er et av verdens mest solgte brettspill for tiden. Spillet går ut på at du skal bygge togskinner på kryss og tvers av USA, ved hjelp av kort du har på hånden. Spilleren som har bygd mest, har lengst togskinner til sammen og i tillegg fullfører flest spillkort er vinneren!

Et populært spill i både familier og vennegjenger!

Kjøp «Ticket to ride» hos ARK eller Norli.

Vinterboots

Tøffe hikingboots i et moteriktig leopardprint. Overdelen er i skinn, og skoen har vattert skaftekant og varmt ullfôr. Bootsene er fine til kalde vinterdager ute, men også fine til hverdags.

Du finner bootsene hos Dna i 2.etasje.

Koselig hule med kattitude!

Et julegavetips til pus er denne koselige kattehulen – passer perfekt til vinterkos inne i varmen! Inne i hulen er det en myk pute, og det supermyke plysjstoffet gjør hulen ekstra innbydende for pus. Størrelse: 42 cm i diameter og 42 cm høy.

Kattehulen kan du kjøpe hos Musti i 3.etasje.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
dna
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00