Ukens julegavetips- til alle på listen

Header, Ukens julegavetips uke 52
Ukens julegavetips uke 52
1. Amaryllisbukett, 255,- Mester Grønn // 2. Stjernetegn-smykke, fra 990,- david- Andersen // 3. Apple, Airpods, 2490,- Elkjøp // 4. Ulvang-genser, 699,- XXL.
Ukens julegavetips uke 52
1. Hudpleie, Dermalogica, 695,- Vitusapotek // 2. Mummisokker, 129,- NVRLND 3.Trillekoffert A-TO-B, 1799,- Morris// 4. Rituals gavesett, 435,- Rituals// 5. Ray-ban solbriller, 1649,- Synsam.

Snart er det julaften, og her finner du våre tips til julegavene! Trillekoffert, gavesett, Airpods og masse annet står på listen denne uken.

Smykke med stjernetegn

Et smykke i forgylt sølv med mottakerens stjernetegn! Dette smykket er en personlig og fin gave til både søster, kjæreste, en forelder eller venn. Smykkene er produsert i Norge, og kommer i fargene forgylt sølv og i flere nyanser av grønt og blått.

David Andersen er i 1.etasje på senteret.

Hvit amaryllisbukett

Blomster er en fin gave til den som ikke ønsker seg noe, eller til den du ikke aner hva du kan gi. Buketten er med hvite amaryllis, bjørkegreiner og furu, perfekt til et julepyntet hjem. Kjøp også en matchende vase, og få det levert på døren i en beskyttende eske.

Mester Grønn finner du i 1.etasje.

Ulvang-genser

Ullgenserne fra Ulvang har blitt mer og mer populære, og det er ikke uten grunn. Denne varianten er både sporty og deilig å ha på seg. Den har en ettersittende passform, god elastisitet og høy hals.

Ulvang-genseren kan brukes både som ytterste plagg i høstlige forhold eller under en jakke på vinterstid.

Kjøp den hos XXL vis à vis senteret eller hos Intersport vis à vis senteret og i 3. etasje.

Apple Airpods Pro

De siste årene har endelig teknologien kommet så langt at det blir stadig færre ledninger, og Apple står selvfølgelig ikke igjen på perrongen.

De nyeste airpodsene har veldig god lyd, myke silikonplugger som sitter godt i øret og er også støydempende. Med ladeetuiet får du mer enn 24 timers batterikapasitet – mer enn nok til mange rolige gåturer med podcast, lange samtaler med dine nærmeste eller effektive treningsøkter.

Kjøp Airpods Pro hos POWER vis à vis senteret eller hos Elkjøp i 3. etasje.

Trendy cateye-solbriller

Et par solbriller fra Ray-Ban er både trendy, tidløse og i god kvalitet. Dette er en gave man kan ha i flere år, og passer godt til både sommer i byen, eller påske på fjellet.

Denne Cateye-modellen er en trend som varer sesong etter sesong, så om du har en moteløve i familien passer disse ypperlig.

Synsam finner du i 1.etasje.

Gavesett fra Rituals

Hos Rituals finner du gaver til alle og enhver. Enten det er til kropp, hjem eller trening. Dette gavesettet inneholder flere produkter fra serien Happy Buddha, kanskje det er en fin gave til deg selv?

Hos Rituals i 2.etasje kan du handle enkelt uten å gå inn i butikken. Ved deres inngang kan du bestille dine produkter hos en ansatt i luken, og betale enkelt med kortmaskin.

Trillekoffert til bedre dager

Selv om ingen får reise så mye nå, så er det alltid fint å få en trillekoffert i julegave. Denne fra A-TO-B er både praktisk, fin og av høy kvalitet. Hos Morris kan de hjelpe deg med å finne den perfekte kofferten etter ulike behov, enten den er liten eller stor, rosa eller sort.

Morris finner du i 1. etasje.

Hudpleie fra Dermalogica

Dermalogica- best and brightest-set inneholder bestselgerne Skin Smoothing Cream, Daily Microfoliant og Biolumin C-Serum. Dermalogica er kjent for å være god mot alle mulige hudtyper, og trenger du hjelp til å finne riktig hudpleie, hjelper Vitusapotek deg med det!

Vitusapotek finner du også i 1.etasje.

Mummisokker

Disse søte sokkene finnes i flere ulike mummimotiv! Hva med et par til alle i familien? Eller en ekstragave i julestrømpen?

Du finner NVRLND i 2.etasje.

Vitusapotek

30% i rabatt på en valgfri vare*

Gjelder ikke Dermalogica, L'Occitane, legemidler og allerede rabatterte varer. Med forbehold om utsolgte varer.

Kundeklubb – senter Gjelder 1. september til 30. september

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00