Ukens julegavetips

Header ukens julegavetips
Julegavetips 1
1.Hvisk, veske, Qomo, 900,- // 2. Kähler, vase, Jernia, 499,- // 3. Presskanne, Bodum, Kitch’n 399,- // Dæhlie superundertøy, 399,- XXL.
Julegavetips 2
1.Apple Ipad, 3990,- Power // 2. Harry Potter og de vises stein, bok, 199,- Ark // 3. Tom Wood, øreringer, David Andersen, 2199,- // Falketind Goretexjakke, Norrøna, 4599,-.

Hver uke frem mot jul får du gode tips til hva du kan kjøpe i julegave til både familie, venner, små og store, eller kanskje til deg selv?

Presskanne og julekaffe til den som har alt

En presskanne setter et luksuriøst preg på morgenkaffen! Dette er også en fin gave å gi til noen du er usikre på hva du skal gi til, men husk å sjekke om de drikker kaffe.

Et lite tips er å kjøpe årets julekaffe på Kaffebrenneriet og legge med i gaven! Da kan presskannen få en testrunde med herlig julestemning.

Du finner presskanner i flere farger og versjoner hos Kitch’n, Tilbords, Clas Ohlson, Jernia, Traktøren.

Harry Potter bildebok til de minste

Boken “Harry Potter og de vises sten” i en nydelig illustrert utgave. Denne passer både for de minste som en inngang til en magisk verden, eller til de voksne som vil mimre tilbake!

Og du! Illustrerte utgaver av Harry Potter-bøkene finnes også i “Mysteriekammeret”, “Fangen fra Azkaban” og “Ildbegeret”! Hvorfor ikke gi hele samlingen i gave?

Du finner bøkene hos Norli og Ark i 1.etasje.

Falketind Gore-tex jakke til søster

Enhver turglad person burde ha en allsidig jakke i garderoben. Denne Falketind-jakken fra Norrøna er en vanntett og pustende helårsjakke som både er lett nok til sommerturer og solid nok til vintervandring.

Den er laget i spesialutviklet Gore-Tex-stoff med en komfortabel, lett børstet innside og høy pusteevne.

Norrøna holder til i 1. etasje.

Dæhli long sleeve til onkel

Superundertøy er ikke bare lurt å ha for å holde varmen. Det er faktisk noe av det beste du kan trene i på vinterstid.

Dæhlies superundertøy-kolleksjon til både dame og herre består av lette og komfortable treningsklær i hurtigtørkende og fukttransporterende materiale. Det gjør at du føler deg tørr og komfortabel når du er i bevegelse, i tillegg til at materialet gir god temperaturregulering.

Superundertøyet kan kjøpes på XXL.

Hvisk veske til venninne

Den er fin i størrelsen og en fin farge som skiller seg litt ut i mengden, men er ikke så stor at den tar all oppmerksomhet. Prisen er bra og et stort pluss at det er skandinavisk design og vegansk!

Vesken er imitert croco og har et eget rom og en ytterlomme. Den kommer også med justerbar reim, og det er mulighet til å bytte til andre reimer.

Hos Qomo i 2.etasje finner du vesker fra Hvisk.

Kähler Vase til mamma

En vase som er tidløs og passer til de fleste som gave. Den kan brukes som blomstervase, men er også fin uten noen ting i. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Lekker vase i grønnglassert porselen i Hammershøi serien fra Kähler, 20cm høy

La denne vakre vasen fra Kähler bli en del av din Hammershøi-samling! Vasen har samme flotte riller som de andre produktene i serien. Vasens stramme og enkle uttrykk gir et moderne og stilrent utseende.

Jernia selger Kähler, og de finner du i 1. etasje.

Apple Ipad til pappa

En Ipad er både lett og praktisk å ta med seg rundt, og dette er en fin gave å gi til nesten alle.

Legg ved et flott etui, og gaven er i boks!

Du finner Ipad både hos Elkjøp i 3. etasje og nyåpnede Power rett over gaten for senteret, i samme bygg som Plantasjen.

Tom wood øreringer til kjæresten

Øreringer i gull går aldri av moten! Og denne varianten gir en liten vri til de klassiske ringene. En perfekt gave til kjæreste, søster eller mor. Passer til alle aldre.

Du finner smykker fra Tom Wood hos David Andersen i 1.etasje.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00