Klar til skolestart?

Man og en dame som sitter på et kontor og skriver på laptoper
Forsiden av boken Fattig Student - På egne bein av Karen Elene Thorsen
ARK: Fattig student – på egne ben 299,-

For mange er det et spennende nytt kapittel som begynner denne høsten; kanskje flytter du til en ny by, eller skal du ta nye fag?

Studiestart kan være overveldende for mange studenter. Det er mye å sette seg inn i, og det skjer mye både på skolen og sosialt. Vi har samlet sammen utstyret du trenger for å få en god start på høsten.

Stå på egne ben

En bok som kan være veldig nyttig er den nye utgivelsen til Karen Elene Thorsen. Hun står bak Instagramkontoen @fattigstudent, og har tidligere gitt ut en bok der hun fokuserte på billig og sunn mat. Den nye utgivelsen er en utvidelse av dette, og den er tilgjengelig på ARK:

- Denne boken tar for seg mange andre områder enn den forrige. Den handler om alt fra økonomi og innkjøp, til studieteknikk, gjenbruk og tips til de som flytter inn i kollektiv. Dette er en kjempesmart bok for de som skal starte å klare seg selv, forteller Siri fra Ark.

Forsiden av boken Fattig Student - På egne bein av Karen Elene Thorsen
ARK: Fattig student – på egne ben 299,-
Bøker og tusjer i forskjellige farger
ARK: Hjemmearkiv 119,90,- // Strikkmappe 45,- // Presentasjonsmappe 55,- // Spiralhefte A5 39,90,- // Spiralhefte A4 49,90,- // ARK notatbok 149,90,- // Tekstmarkører Faber Castell 169,90,-
Fem bilder av skolestart rekvisita, tusj, bok, notater, pessar og kalklulatorbok
TGR: Markørpenner 20,- // Notatbok 20,- // Planleggingsnotater 30,- // Passer 30,- // Notatbok med kalkulator 30,-

Skoleutstyr:

Andre ting som er lurt å investere i er godt skoleutstyr. Jo tidligere man får orden på sakene, jo bedre er det. Det gjelder alt fra å holde oversikt over viktige datoer, til å sikre seg godt skoleutstyr og ta skikkelige notater.

På Flyingtiger (TGR) finner man også et utvalg av ulikt skoleutstyr, alt ettersom hva en har behov for.

Matboks og fire drikkeflasker
ARK: Matboks mepal 189,90,- // Drikkeflaske mepal 169,90,- // Termofkaske 299,-

Sørg for påfyll

Mellom slagene er det viktig med skikkelig påfyll. Som student har man en krevende hverdag, og det er viktig å sikre kroppen jevnlig påfyll av både mat og drikke gjennom dagen. På den måten er det lettere å holde konsentrasjonen på topp, slik at man bestandig kan yte sitt beste.

Dersom du nå skal begynne på en studenttilværelse er det derfor lurt å forberede seg, fordi det er mye en skal sette seg inn i.

Her gjelder det å ta et dypt pust, og et skritt av gangen. Det gjør det enklere å tilpasse seg en studenttilværelse. Husk at studenttilværelsen handler om mer enn eksamener og forventningspress: Det handler også om å trå utenfor komfortsonen, og skaffe seg det som kan bli venner for livet.

Matboks og fire drikkeflasker
ARK: Matboks mepal 189,90,- // Drikkeflaske mepal 169,90,- // Termofkaske 299,-

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo