Bikinier for alle

kollasj av to miljøbilder med kvinner i badetøy
Change: MARISOL Swim padded with Halterneck 749,- // MARISOL Swim thai high waist 449,- // ZAYNA swim brazil 419,- // ZAYNA swim twisted triangle 599,- // CARDI swim brazil 419-, // CARDI swim triangle mini 599,-
tre kvinner i bikini på stranden
kvinne i bikini på stranden

Det er høytid for late dager og bading, og valgmuligheter når det kommer til bikini og badetøy er mange. Hvordan finner man egentlig badetøyet som passer best?

Kroppene våre er forskjellige, det betyr at det er forskjellige bikinier til alle. Det viktigste er å finne badetøy som passer deg og din kropp, som du føler deg komfortabel og flott i.

– Hos Change Lingerie synes vi at trendy bikinier er bikinier som har perfekt passform til din kropp. Derfor har vi personlig tilpasning hvor vi sammen finner bikinien som passer til DEG, forteller Lene fra Change.

Hvordan finne bikinien for deg

– Alle ønsker å føle seg vel i bikini, og de fleste frykter at det er vanskelig når man handler to små plagg. Heldigvis er det mye enklere enn man tror, forteller Lene.

Hun har tre gode tips:

  1. Riktig størrelse
  2. Passform som dekker eget ønske til støtte og løft
  3. Fasonger og farger som gjør deg glad, og som en føler seg vel i

– Her er det også viktig å tenke på hva bikinien skal brukes til. Dersom den kun er til for å sole seg trenger man ikke nødvendigvis å tenke så mye på funksjonalitet. Dersom man er i mye aktivitet og bader, blir det derimot mye viktigere at den støtter og sitter perfekt, forteller hun videre.

kvinne i bikini på stranden
kvinne i bikini ved bassengkanten
Change: SERENITY Swim Full Cup Low 899,- // SERENITY Swim Thai High Waist 499,- // LOREENA Swim Brazil 419,- // LOREENA Swim Padded With Halterneck 749,-

Det handler om å finne bikinien som får frem det selvsikre og flotte i deg, uansett fasong og størrelse. Derfor er utvalget i år bredt, både i form, fasong og farge:

– I år er det mye friske, sterke farger og spennende print. Fra dyriske print, blomstertrykk og fantasifulle mønstre til ensfargede klassikere i gult, mosegrønt, korallrosa og sort, forteller Lene.

to kvinner i bikini
Marinka: Banana Moon Yero black 679,- // Nuko Dimka Lahaina 699,-
kvinne i bikini ved bassengkanten
Change: ARIELLA Swim Low Wire Triangle 669,- // ARIELLA Swim Brazil 449,-
kvinne med bikini og solhatt på stranden
Change: Chloe Swim Twisted Triangle 579,-

Bikinien kan matche personligheten din, eller bare humøret – spekteret er bredt. Enten du vil ha fargerike kreasjoner med mønstre inspirert fra naturen, eller ensfargede bikinier med nydelige passformer og fasonger.

– Vi har bikinioverdeler som gir ultimat støtte, til Triangle-topper. Når det gjelder bikinitruser er både klassiske High Waist og snertne Brazil-truser supertrendy. Du kan mikse og matche modeller for å skape ditt eget perfekte sett, i ulike modeller og 88 forskjellige størrelser. Det viktigste for oss er at DU finner noe du føler deg vel i, forteller Lene.

kvinne i bikini på stranden
Change: SERENITY Swim Full Cup Low 899,- // SERENITY Swim Thai High Waist 499,- //
kvinne i badedrakt på stranden
kvinne i badedrakt på stranden
Sissi: Badedrakt Sunflair kr 1099,-
to kvinner i badedrakt
Sissi: Wiki Tankini Khakigrønn 699,- // Sunflair badedrakt 1199-,

Badedrakter

Hos Sissi, derimot, ser man en trend i år for flotte badedrakter i varme farger:

– Trenden i år er badedrakter, og highwaist bikinitruser. Helst i varme, fine farger, og spesielt grønntoner er populært, sier Cathrine fra Sissi.

Det som går igjen som det viktigste, er å sørge for god passform, uansett badetøy:

– Kjøp modeller som gir god støtte og fasong til bysten. Det er alltid hyggelig å føle seg vel, og samtidig se fresh ut. Det samme gjelder bikinimodeller som har mix og match, der man kan velge ulike modeller og størrelser, forteller hun videre.

flatlay bikini
kvinne i bikini ved bassengkanten
Marinka: PrimaDonna Swim Managua-bikinioverdel 1029,- // PrimaDonna Swim Managua-bikiniunderdel 609-,

Hos Marinka ser vi de samme trendene når det gjelder flotte farger og mønstre.

Det er ingen grunn til å kvie seg for å handle badetøy. Uansett form og fasong så finnes det badetøy som får frem de beste sidene i deg. Da er det bare å ta på bikinien og en ekstra dose selvtillit, så er du klar for stranden.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00