Bikinier for alle

kollasj av to miljøbilder med kvinner i badetøy
Change: MARISOL Swim padded with Halterneck 749,- // MARISOL Swim thai high waist 449,- // ZAYNA swim brazil 419,- // ZAYNA swim twisted triangle 599,- // CARDI swim brazil 419-, // CARDI swim triangle mini 599,-
tre kvinner i bikini på stranden
kvinne i bikini på stranden

Det er høytid for late dager og bading, og valgmuligheter når det kommer til bikini og badetøy er mange. Hvordan finner man egentlig badetøyet som passer best?

Kroppene våre er forskjellige, det betyr at det er forskjellige bikinier til alle. Det viktigste er å finne badetøy som passer deg og din kropp, som du føler deg komfortabel og flott i.

– Hos Change Lingerie synes vi at trendy bikinier er bikinier som har perfekt passform til din kropp. Derfor har vi personlig tilpasning hvor vi sammen finner bikinien som passer til DEG, forteller Lene fra Change.

Hvordan finne bikinien for deg

– Alle ønsker å føle seg vel i bikini, og de fleste frykter at det er vanskelig når man handler to små plagg. Heldigvis er det mye enklere enn man tror, forteller Lene.

Hun har tre gode tips:

  1. Riktig størrelse
  2. Passform som dekker eget ønske til støtte og løft
  3. Fasonger og farger som gjør deg glad, og som en føler seg vel i

– Her er det også viktig å tenke på hva bikinien skal brukes til. Dersom den kun er til for å sole seg trenger man ikke nødvendigvis å tenke så mye på funksjonalitet. Dersom man er i mye aktivitet og bader, blir det derimot mye viktigere at den støtter og sitter perfekt, forteller hun videre.

tre kvinner i bikini på stranden
kvinne i bikini på stranden