Gavetips til kjærlighetshelgen

Fire bilder satt sammen i en kollasje, alle bildene inneholder blomsterbuketter. Øverst til venstre av tulipaner i ulike farger, til høyre roser, nederst til venstre assorterte blomster og nede til høyre hortensia både avskårne og i krukke.
Kollasje med ulike smykker, et hjertesmykke i gull med stener i ulike farger, et smykkesett med hjerteøredobber og hjertesmykke i sølv med stener, en gullring med stener, en sølvring med en sten og en klokke i gull.
1. Pan Jewelry, Smykke i 925 forgylt sølv med fargede zirkonia og hjerte 599,- Gullfunn // 2. DIMA Alliansering 3 Diamanter tot.0,15ct. 6498,- Bjørklund // 3. DIMA Helene Diamantring 0,20ct. 10498,- Bjørklund // 4. DANIEL WELLINGTON Iconic Link Klokke 28mm Rosé/Hvit 2099,- Bjørklund // 5. Pan Jewelry, Smykkesett i sølv med zirkonia og hjerte 439,- Gullfunn
Kollasje med gavetips mammakopp, olivenolje, kremkrukke, rosa te fra pukka og boks med lakrids by bülow.
1.Rosa krus Mamma 100,- Norli // 2. Hvitløksolje 199,- Olivenlunden // 3.Banana Bright Eye Crème 15ml 525,- Fredrik & Louisa // 4. Pukka Love te 67,- Sunkost // 5. Lakrids by Bulow 110,- Sunkost
Et gavekort står på et bord med en grønn plante i bakgrunnen. Dame på gavekortet og storo hud og fotpleie

Valentines- og morsdagen er rett rundt hjørnet, vi har satt opp noen gavetips til hva du kan kjøpe!

Valentinsdagen er en fin mulighet til å gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Vi foreslår at du kombinerer årets kjærlighetsgave med noe dere kan gjøre sammen på Valentinsdagen.

Søndag 14. februar hedrer vi alle mødre. Gjør ekstra stas på din supermamma og gi henne en hyggelig oppmerksomhet.

Velvære og avslapping

Gavekort hos Storo hud & fotpleie er jo alltid en vinner, gi din mamma eller kjære en pause fra hverdagen.

Gavekort

Storo har gavekort som kan brukes hos alle butikkene på senteret. Visste du forresten at du kan velge utseende på kortet selv, og at det finnes alternativ som er tilpasset morsdag?

På Storo har vi mange butikker som tilbyr klikk & hent. Her kan du lese hvilke.

I forbindelse med morsdag og valentines tilbyr Mester Grønn Storo, "Ring og hent" (tlf. 32229603), fra torsdag 11.–13. februar. Varene du bestiller blir levert utenfor butikken.

Coop Mega har også et utvalg av lekre blomster til anledningene.

Datter overrasker mor og holder for øynene hennes med en hånd, begge smiler. Teksten, kort vei til mors hjerte, og informasjon om gavekortet som kan brukes i 5000 butikker på 80 kjøpesentre og på 70 Thon-hoteller.