Årets badetøy

Damer i bikini
Change
Dame i bikini
Damer i bikini
Change
Dame i bikini
Sissi

Badesesongen nærmer seg - hvis du ikke allerede har begynt! Velg blant et bredt utvalg av badedrakter og bikinier, og finn det perfekte badetøyet for din kropp.

Riktig størrelse og passform

Vi kommer alle i forskjellige former og fasonger, og det er ikke alltid lett å vite hvilket badetøy som vil sitte best på din kropp. Heldigvis kan spesialistene hos Change Lingerie, Marinka og Sissi hjelpe deg.

- Både størrelse og passform har mye å si for hvordan du føler deg i badetøyet. Noen vil at overdelen skal gi ekstra støtte og at underdelen skal dekke så mye som mulig, mens andre vil at overdelen skal være stroppløs og at underdelen skal dekke så lite som mulig. Det viktigste når du skal velge badetøy, er å gå for et plagg som sitter godt og som du kan være aktiv i, uten og måtte tenke på at toppen sklir ned eller at underdelen forsvinner i neste stup, sier Camilla hos Change.

- Har du en tung byste må man ha mer støtte enn en lett byste. Vi har mange modeller og merker slik at du skal finne en modell som sitter godt på. Noen bikinioverdeler og badedrakter er foret og har passform som passer til tyngre byster, sier Cathrine hos Sissi.

Visste du at Change spesialiserer seg på modeller og har størrelser fra A-M? Besøk butikken på Storo for hjelp til tilpasning og finn en passform som dekker dine behov.

- Vi har et bredt spekter av størrelser og gir våre kunder en opplevelse av å få en skreddersydd bikini med unike funksjoner, sier Hanne.

Du finner også mange ulike størrelser og modeller hos Sissi, som har et bredt utvalg av både bikinier, badedrakter, badekjoler og badetøy med boxer lengde.

Dame i badedrakt
Dame i badedrakt og stor hatt
Sissi: Badedrakter fra Sunflair
Dame i bikini
Dame i strandkjole
Sissi: Bikini fra Primadonna

80- og 90-tallet er tilbake

Cathrine i Sissi forteller forteller at deres kolleksjoner inspireres av mote fra 80- og 90-tallet i år.

- «Baywatch»badedrakt med striper fra Sunflair er et godt eksempel på dette. Litt glamour med gull og rysjer er også nytt denne sesongen, sier Cathrine.

- I tillegg har Primadonna kommet med en lekker serie, som bringer 90-tallet tilbake. Et tips er å justere lengden på bikinitrusen eller badedrakten for å lage den ultimate nittitalls silhuetten.

Årets badetøytrender dekker et bredt spekter, der du vil finne alt fra sporty, minimalistiske og klassisk badetøy til fargefulle og freshe bikinier med halterneck og høytliv.

Dame i bikini
Marinka
Dame i bikini
Dame i bikini
Marinka: Bikini fra Seafolly // Bikini fra Primadonna

Badetøy i regnbuens farger

Siri hos Marinka forteller at det er spreke farger som gjelder på badetøyet i år. I tillegg fortsetter trender med høyt liv.

- Sterke farger som grønn, gul, rosa og blått går igjen. Vi ser også av våre kunder har lagt sin elsk på bikinibukser med høyt liv, som fortsatt er trendy og flatterende. Overdelene varierer mye, men vi har noen favorittmodeller som går igjen år etter år - bandau, trangel og BH-modellene.

- Vi ser også mye av det mer klassiske, maritime badetøyet som gjerne går i svart og mørkeblått, med hvite detaljer. Primadonna har en fantastisk klassisk bikini i år i svart og hvit, med super passform. Denne kan man ha i årevis!

Også hos Change bugner det av farger, i tillegg til høye skjæringer og midjer.

- Våren og sommerens badetøytrender preges av klassiske fasonger og passformer, som fremmer en feminin figur. Vi kommer til å se høye skjæringer som forlenger bena, høye midjer som skaper en timeglassfigur, tvistede overdeler og halterneck design.

- Det vil bli brukt en fresh og delikat fargepallett med pastell og naturfarger i fokus. Vi vil se badetøy med humørspredende og sommerlige prints, men også minimalistiske og klassiske mønstre.

Dame i strandkjole
Marinka

Strandklær og tilbehør

Det er deilig å ha noe og slenge over seg til og fra stranden. Det er dessuten viktig å gi huden en pause fra solen innimellom, enten ved å sette seg i skyggen eller beskytte med klær.

Dame i strandkjole
Marinka

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo