Sykler til barn i farta

Barn med sparksykkel
Sprell
Barn med hjelm
Barn som sykler
Sprell
Kollasj av barnesykler
Anton Sport: Gekko Fast 20 (6-8 år) - 5499,- // Rosa Xeed Walky 12 (2-4 år) - 1199,- // Xeed XC R JR 16 (4-6 år) - 2799,-
Barnesykler
Barn med sparkesykkel
Ringo // Sprell

Enten du skal på sykkeltur med barnet ditt eller skal lære dem å sykle, er det viktig å velge riktig sykkel.

Oppdag sykler for små og store barn fra Anton Sport, Sprell og Ringo.

Sykler til de aller minste

Hos Sprell får du nå tak i sparkesykler og løpesykler for de aller yngste barna. De er opptatt av at sparkesykler og løpesykler er bra for utviklingen av barnas koordinasjon, motorikk, balanse, og mye mer.

- Det er stor stas med egen sykkel, enten den har to eller tre hjul! Hos Sprell finner du sparkesykler som passer for barn fra 1,5 år og du finner også tilbehør som er både viktig og skikkelig morsomt. Sparkesykling er en fin måte å trene balansen og bli stødigere på beina, det får barna i aktivitet - og sannelig går det mye raskere på veien til barnehagen også!

Sprell anbefaler deres bestselger Highwaykick 1 til de aller minste. Den gjøres enkelt om fra løpesykkel til sparkesykkel, som gir grunnlag for timesvis med moro! De forteller også at Highwaykick 3 for de litt større barna har gøyale LED-lys i alle hjulene.

Hos Ringo finner du også trehjulssykler med styrestang for de yngste, der voksne kan være med og styre sykkelen rundt. I tillegg har de vanlige trehjulssykler til barn fra 12 måneder og oppover, som er ypperlige for å lære barna balanse.

To barn som sykler

Slik velger du riktig sykkel til større barn

Når barnet har vokst fra løpesykkel, er det på tide å se på en barnesykkel. Hos Anton Sport er de drevne på barnesykler, og Alexander forteller at det viktigste du må tenke på når du kjøper sykkel til barnet ditt, er størrelsen.

- Sykkel er ikke noe man kjøper stort slik at barnet skal vokse inn i den. Barn skal vokse ut av sykkelen. En sykkel som er for stor blir vanskeligere å kontrollere for barnet. Det går fort utover mestringsfølelsen og gleden ved å sykle. Derfor er det viktig å finne riktig størrelse til barnet ditt slik de er nå.


Kollasj av barnesykler
Anton Sport: Xeed XC R JR 24 (8-12 år) - 4799,- // Gekko Fuse AMT 26 (10-13 år) - 19 999,-

Hvordan ser du om sykkelen passer barnet?

Alexander anbefaler først og fremst at barnet må settes på sykkelen og prøve selv før kjøp. Her er det du bør se etter:

  • Barnet må rekke komfortabelt frem til bremser og gir.
  • De skal kunne sette tærne og tåballene i bakken når de sitter på setet.
  • De må sitte behagelig på setet, og kan sitte oppreist når de holder på styret. Dersom sykkelen er for lang, tvinges blikket naturlig nedover, og da er sykkelen for stor.

Anton Sport har sykler til barn i alderen fra 2 til 13 år. Kom innom hvis dere ønsker å prøve og få hjelp til å finne riktig sykkel.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00