Slik får du det ryddig hjemme

Vegghengt oppbevaringssystem, med magasinholder, liten hylle, kroker og klips, og med en liten sort penneholder.
Matoppbevaringsbokser i kjøleskap med mat i. Gjennomsiktige lokk med blå detaljer.
Klip It oppbevaringsbokser fra Sistema, fra 39,- til 249,- fra Traktøren
Kjøkkenskuffter fulle av  hvite oppbevaringsbokser til mat med gjennomsiktig lokk. Bilde av søppelbøttesystem til kjøkkenskap.
Mepal husholdsningsbokser i forskjellige størrelser, fra 89,50,- // Nordiske plast kildesorteringssett, 449,- alt fra Jernia
Hylle i bambus. Glasskrukker i tre ulike størrelser, 2 kurver i flettet bast. Oppbevaringsboks i lyst tre,
1. Oppbevaringsløsning, 21 x 30 cm bambus, 60,- // 2. Glass, 30,- // 3. Glasskrukke, 90 m1, 20,- // 4. Glasskrukke, 380 ml, 30,- // 5. Glasskrukke, dia. 7 cm, 25,- // 6. Oppbevaringskurv, dia: 25 cm, flere farger, 30,- // 7. Kurv, dia. 21 cm, 30,- // 8. Oppbevaringsboks, 20 x 10 cm, 35,- alt fra Flying Tiger Copenhagen

Her finner du gode og effektive tips som gjør hjemmet oversiktlig og ryddig.

– Det er lettere å vite hva du har hvis alt er sortert. Det gjelder mat, vaskeartikler, turutstyr og alt annet du eier. Når alt er organisert vil du slippe unødvendige kjøp av ting du allerede har. På den måten sparer du både lommeboka og miljøet, sier Henrik hos Jernia.

– Ha orden i tingene dine og gi alt en bestemt plass. Dette vil føre til at du får et ryddigere hjem. Da vil du unngå å la ting ligge rundt på bord og benker, men heller legge alt tilbake etter bruk, anbefaler Marthe hos Flying Tiger Copenhagen.

Midlertidig stengte butikker

Flere av butikkene som er nevnt i denne artikkelen er lukket, men det er likevel mulig å handle hos flere av de, med tjenester som klikk & hent og hjemlevering.

Klikk her for å se hvordan du kan handle

Få et system i skapene dine

På kjøkkenet kan det fort hope seg opp med småtteri som trenger et hjem. Da kan det være lurt å gå til innkjøp av et sett med oppbevaringsbokser som du kan plassere dette i. Flere av butikkene på senteret har serier med slike som er gjennomsiktige, slik at du ser hva som er i dem. De er også enkle å stable i skap.

– Når du har orden i skuffer og i kjøleskap vil det være med på å gjøre det enklere å bli inspirert til å lage god mat. Invester i oppbevaringsartikler til både skuffene og skapet, så er det lettere å finne akkurat det du trenger. Det er lurt å oppbevare tørrvarer i glassbeholdere i stedet for i originalemballasjen, for det beskytter mot fukt, skadedyr og ser bedre ut ved at det blir en del av interiøret, sier Marthe.

– På badet vil smarte oppbevaringsløsninger være med på å skape orden. I skuffene kan det hjelpe å ha flere bokser uten lokk. En enkel hylleseksjon hvor det er små kurver, oppbevaringsbokser eller plastbeholdere kan være med på å samle og holde orden i sakene, fortsetter hun.

Oppbevaringsbokser til mat i ulike størrelser, hvite lokk.
Bokser fra Bakery, fra 59,- til 149,- fra Traktøren