Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Få 20% innbytterabatt på stekepanner, gryter og kniver hos Jernia

Få 20% innbytterabatt på stekepanner, gryter og kniver hos Jernia

Jernia ønsker å ta ressursene som er i gamle panner, kniver og gryter, og bruke det om igjen. En vinn-vinn situasjon for butikken, kunden og miljøet!

Bakgrunnen for tiltaket er at Jernia ønsker å ta et miljøhensyn og gjøre metallgjenvinning enklere for kunden.

 

- På denne måten kan kunden komme til butikken, og slipper dermed å dra innom en gjenvinningsstasjon eller returpunkt, forteller Henrik som er  butikkleder på Jernia.

 

Miljøtiltak med fordeler

Kunder får noe tilbake for å levere «søppelet» sitt og Jernia gir deg en grunn til å levere det.

 

- Alle som leverer inn en gamle kniver, stekepanner eller kjeler får hele 20% rabatt på en ny, uansett hvilken av de tre du leverte inn. Så det er en kjempegreie, og et positivt tiltak for miljøet, legger Henrik til.

 

Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og senere vil det komme en løsning for å få kupong hver gang man leverer inn, slik at man ikke må kjøpe et nytt produkt med en gang.  

 

 


En stor suksess!
Jernia bestiller henting fra norsk gjenvinning, som kommer og henter det gamle metallet slik at det blir sortert riktig.

 

-Folk har kommet innom butikken kun for å fortelle at det vi gjør er bra og viktig. Så dette er et fast miljøtilbud hos oss, avslutter Henrik.

 

Les også om Jernias miljøvarde som ble plassert utenfor Oslo S tidligere i år.

Sist endret - 15 januar 2020