Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Hjelp oss å bidra til et bedre miljø!

Hjelp oss å bidra til et bedre miljø!

Er du medlem av Storo Fordelsklubb? Da kan du sikre deg vårt nye handlenett!

- Nettene er laget av 100% resirkulert bomull og bidrar til å gi skolegang for barn ved LAMS-skolen i Pakistan, forteller senterleder Unni Merethe.

 

Filleryefabrikken BOKHARI ligger i Sultanabad, og er en landsby på ca. 15.000 innbyggere. Her bor det svært mange analfabeter, og det er vanskelig for barn å få skolegang.

 

 

Grunnleggeren av fabrikken, Yawar Bokhari, bestemte seg for å gi skolegang til barna til de ansatte, og i 1996 startet han Laila Amar Model School (LAMS), oppkalt etter barna sine. 

 

Filleryer, og nå også en rekke andre tekstilprodukter, produseres og eksporteres til Norge og Sverige. Overskuddet fra dette salget går til driften og videreutviklingen av LAMS-skolen. Fra høsten 2019 har Bokhari også åpnet et vannrenseanlegg, som bidrar til å forsyne 5000 mennesker med rent drikkevann. 

 

Få ditt eget bærekraftige handlenett

I dag har 650 elever, de fleste jenter, plass på skolen LAMS, som ligger vegg i vegg med BOKHARIs fabrikk. Mange av jentene er de første i familien sin til å lære å lese og skrive.

 

- Vi er svært stolte av dette samarbeidet, sier Unni Merethe.

 

Få ditt eget handlenett!

Som medlem av Storos Fordelsklubb vil du motta en kupong på SMS. Denne viser du frem når du vil hentet ditt handlenett. Du kan hente nettet i vekterservice i 1. etasje vis a vis Narvesen.

 

Ønsker du å bli medlem, sende STORO til 2070, og du finner link til kupongen i din velkomstmelding. Som medlem mottar du i tillegg gode tilbud og VIP-invitasjoner.

 

Det blir også flere måter å sikre seg handlenettet fremover. Følg med!

 

Vil du lese mer om BOKHARI? Se deres nettside her!

Sist endret - 17 januar 2020