Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Miljøvennlig handlenett og urban Storohonning!

Miljøvennlig handlenett og urban Storohonning!

Vi alle må bidra for å gjøre verden til et tryggere og bedre sted. Hvis du er nødt til å ta turen til senteret i disse tider, kan du gjøre enkle grep for en mer miljøvennlig hverdag. 

Denne artikkelen ble skrevet i forkant av virusutbruddet i Norge. Vi oppfordrer alle til kun å oppsøke senteret hvis det er høyst nødvendig. Husk å holde avstand til andre. 

Miljøvennlige handlenett

 

Sikre deg vårt miljøvennlige handlenett! 

 

- Nettene er laget av 100 % resirkulert bomull og bidrar til å gi skolegang for barn ved LAMS-skolen i Pakistan. Vi er stolte over å ha inngått dette samarbeidet med BOKHARI, forteller Unni Merethe, senterleder på Storo Storsenter.

 

 

Du kan hente ditt miljøvennlige handlenett helt gratis i vekterservice i 1. etasje på senteret. 

 

Oversikt over hva butikkene våre gjør for miljøet- Storo <3 miljøet

 

Urban honning på Storo

 

På taket av senteret bor det titusenvis av bier. Den urbane honningen fra biene har en særegen mintkarakter i smaken. Den er også svært ettertraktet, er et sunt naturprodukt uten konserveringsmidler, med mye antioksidanter og gode melkesyrebakterier.

Les mer om Storohonningen her!

 

Du finner Storohonningen for salg hos Coop Mega og Baker Hansen, og inntektene doneres til den idealistiske foreningen La Humla Suse, som jobber for å sikre humlers levekår i Norge. Midlene skal gå til å gjennomføre kurs for førskolelærere i bydelene rundt Storo Storsenter. Prisen per glass med honning er 95,-

 

Les mer om La Humla Suse her!

 

Sist endret - 16 mars 2020