Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Miljøvennlige og bærekraftige produkter

Miljøvennlige og bærekraftige produkter

Er du opptatt av miljø og bærekraft kan vi gi deg følgende tips til produkter, både til deg selv og som gave: 

Carlings: Selger sitt eget jeans-merke KARVE, som er produkter laget av bærekraftige materialer. Alle deres t-skjorter og hettegensere er laget av økologisk bomull. 

 

Cubus: Har flere plagg som er svanemerket, samt klær i miljøvennlige stoffer som Tencel og økologisk bomull. 

 

 

Day Birget et Mikkelsen: Selger både jeans og t-skjorter i kolleksjonen Thinktwice som er laget av reproduserte tekstiler. 

 

Days Like This: Har flere kolleksjoner i samarbeid med Svanemerket i både ull og bomull. Dette er materialer som gir fra seg mindre fotavtrykk i miljøet - resirkulert polyester, ecovero miskose og Tencel viscose. 

 

Enklere Liv: Har flere produkter laget av resirkulert og/eller økologisk materiale (Ecotools, Treets, AromaHome og The Eco Bath). Deres bæreposer er laget av resirkulert plast. 

 

Jordbærpikene: Selger økologisk te fra Teapigs. Pakkene er 100% bærekraftig laget med miljøvennlig emballasje. 

 

KappAhl: Hele deres Newbie-kolleksjon er laget av økologisk bomull. Det samme er alle produktene som dame og herre. De selger også merket Kay Day som er et nytt lounge wear-merke til dame, som også er laget i bærekraftig materialer. 

 

Lemonwax: Tilbyr miljøvennlig bilpleie. Alle deres produkter er plantebaserte og inneholder ingen kjemikaler. 

 

Marinka: Har nattøy og t-skjorter i Tencel, et materiale som kan komposteres, og mye øko-tex sertifisert nattøy og ullprodukter.  

 

Morris: Selger merket Samsonite, som har lansert en kolleksjon som heter "Spark SNG ECO" hvor kofferter, sekker, vesker og toalettmapper er laget av resirkulert plastikkflasker. Morris fører også Secrid kortholdere og lommebøker, som planter trær for å redusere klimaavtrykket deres. Alle skinnvesker fra Rizzo og DonDonna er laget av skinn fra dyr som brukes i matproduksjonm slik at ingen dyr blir drept kun for skinnet. 

 

Musti: Selger det bærekraftige formerket Edgard & Cooper, som har tørr- og våtfor til både hund og katt. 

 

Normal: Selger hudproduktene til Green N Nordic, N.O.R og Derma til en billig penge. Produktene er eco-cert, svanemerket og/eller organsike. 

 

Only: Har ett tiltak som lydet navnet WeCare. Alle klærne i butikken som er med på WeCare er merket med responsible. Plaggene er laget med bærekraftige materialer på en mer bærekraftig måte. 

 

Polarn O. Pyret: Størsteparten av deres klær er laget av økologisk bomull. I tillegg er de fleste gensere og bukser regulerbare i ermer, barn og midler - slik at barna skal kunne vokse i dem og bruke plaggene lengre. 

 

Rituals: Arbeider hardt for å beskytte, bevare og ta vare på planeten ved å innføre hensiktsmessige tiltak for å begrense fotavtrykket på planeten. Ingen av deres produkter er testet på dyr, og de jobber kontinuelig for å forberede emballasjebruk for å minske miljøpåvirkningen. 

 

Sunkost: Har mange bærekraftige og miljøvennlige gaver. 

 

The Body Shop: Bruker resirkulert materialer i alle deres julegaveesker og julegavepapir. De har naturlige ingredienser i alle sine produkter som kommer fra solidaritetshandel fra deres eget prosjekt kalt Community trade. Flere av ingrediensene i deres produkter er også dyrket økologisk. I år samarbeider The Body Shop også med Plan international. Så for hvert salg som skjer hos dem ​​fra november til desember, gis en sum til Plans formål om å hjelpe unge kvinner i Indonesia og Brasil til å oppfylle sine drømmer om utdanning. 

 

Traktøren: Selger Stasher silikon bag´s, silikonlokk til matvarer, glass og stålsugerør, og ark i bivoks til for eksempel matpakken. 

 

Vero Moda: Har et bærekraftig merke som heter AWARE. 

 

Vitus Apotek: Selger produktene til REN, som er kjent for sine naturlige ingredienser uten konserveringsmidler og som også nå har begynt å bruke resirkulerbar plast fra havet, Meraki og Ecooking, to merker som begge er økologiske og organiske, svanemerkede serier som legger vekt på miljøet. 

 

4MEN: Selger kolleksjonen Greater Than A, et merke som lager funksjonelle klær i høy kvalitet uten å skade planeten. De fører også beltemerket La Boucle, som er et mer miljøvennlig alternativ. Det blir plantet ett tre for hvert solgte belte. 

 

Sist endret - 15 januar 2020