Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Kjøp vår urbane Storohonning!

Storohonning for salg!

Du finner Storohonningen for salg hos Coop Mega og Baker Hansen, og inntektene doneres til den idealistiske foreningen La Humla Suse! Pris 95,- per glass.

Inntekten av Storo honningen går uavkortet til La Humla Suse i Oslo som er en idealistisk forening som jobber for å sikre humlers levekår i Norge. Midlene skal gå til å gjennomføre kurs for førskolelærere i bydelene rundt Storo Storsenter.

 

-Vi ønsker å vekke begeistring for humlefaunaen hos pedagoger som arbeider med barn i barnehagen, fordi kunnskap om våre truede pollinatorer er viktig for fremtiden og en fantastisk måte å gi barn nærhet til naturen på. Humlens vesen og dens samspill med blomstene gir en mulighet til å oppnå innsikt og sanseopplevelser som gir glede og tilknytning, forteller styreleder Toril Mentzoni og fortsetter:

 

-LHS legger vekt på å utvikle tverrfaglig materiell slik at kunnskapen bli formidlet gjennom ulike aktiviteter, slik at barnet ikke blir en passiv mottaker i læringsprosessen.

 

Les mer om La Humla Suse her!

 

 

Blomstermeny

 

La Humla Suse har vært med på å lage en Blomstermeny.

 

-Her finner du forslag til blomster til både vår, sommer og høst. Humlene er som oss, de trenger mat hele sesongen, og det er spesielt viktig på våren når humlene våkner. Vi oppfordrer til å ta vare på seljene og gjerne plante seljer hvis du ikke har det i hagen fra før, forteller Toril.

 

 

Urban honning

Den urbane honningen fra Storo med en særegen mintkarakter i smaken er svært ettertraktet, og er et sunt naturprodukt helt blottet for konserveringsmidler, med mye antioksidanter og gode melkesyrebakterier.

 

 

Senterdirektøren Unni Merethe Aasgaard gleder seg over å kunne bidra med noe godt for miljøet:

 

- Jeg ser frem til at midlene skal gå til den idealistiske foreningen La Humla Suse, forteller Unni Merethe.

 

 

Les mer om hvordan honningen lages her!

 

 

 

-På sentertaket har det stått seks bikuber som produserer kortreist, urban honning og denne selges hos både Coop Mega og Baker Hansen, avslutter Unni Merethe.

 

 

Hvordan kan du hjelpe humlene?

Les mer om hvordan du kan lage en humlekasse selv.

Sist endret - 15 januar 2020