Meny
 

Personal Shopper

Lei av å ha et skap fullt av klær, men ingenting å ha på deg? Da kan Storo Storsenters Personal Shopper hjelpe! Ta kontakt for å avtale tid. Avbestilling må skje senest 24 timer før konsultasjonen. 

 

Cornelia Brunasso

Cornelia Brunasso er utdannet motekonsulent ved Imageakedemiet i Oslo og har flere års erfaring med styling. Hun har jobbet for mange motemagasiner som Stylemag, Henne og Stella, i tillegg til å være KKs faste «Bli Ny»-stylist. Cornelia har også jobbet som stylist på mange av moteseriene i Storo Storsenters magasiner og kjenner butikkene på senteret godt. Hun vet hvor hun finner fargene som kler deg, skjorta du trenger, og det rette tilbehøret. I en Personal Shopper-konsultasjon med Cornelia får du gode råd og styling som er tilpasset til ditt behov! 

 

 

Pris

3 timer Personal Shopper-konsultasjon 1500 kr + mva

Tiden fordeles slik at vi starter med en konsultasjon hvor vi kartlegger hva du er på jakt etter, din kroppsfasong og hva du kler. Deretter plukker Cornelia ut klær og tilbehør som passer dine behov, mens du får fri til å trene, jobbe eller nyte en kaffe eller et godt måltid. Så blir det prøving og styling i «Storo Shopping Closet», som avsluttes med en shoppingtur i butikkene for å kjøpe de varene du ønsker.

 

Har du spesielle ønsker om hvordan du helst vil bruke de tre timene med konsultasjon kan dette avtales direkte med Cornelia.

 

 

Ta kontakt for å avtale tid. Sjekk bookingkalender for ledige tider. 

Bestill time med Personal Shopper her!

Avbestilling må skje senest 24 timer før konsultasjonen skal finne sted. No-show vil bli fakturert.

Oppmøte er i 4.etasje ved rullebåndet

 

For andre henvendelser og kjøp av gavekort, kontakt Cornelia: cornelia.brunasso@gmail.com

 NB! Gavekort på personal shopper kjøpt hos oss kan kun brukes på Storo Storsenter. Gavekort på personal shopper som er kjøpt på andre sentrer kan ikke brukes hos oss. Gavekortet hentes på senteret. 

 

Sjekk ut Cornelias blogg

Les mer om Cornelia, og hennes hverdag og moteoppdrag på corneliabrunasso.com.