Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
iServices

Åpent i dag 10:00 - 21:00

En knust iphone i en hånd

Om iServices

iServices er verkstedet som utfører Autoriserte reparasjoner på Apple og Huawei enheter mens du venter. Nå har vi også blitt blant Norges første Vip servicepartner som får reparere for Huawei og Huawei Autoriserte Distributor.

Teknikerne våre er sertifiserte, og bruker kun originaldeler. Vi fikser Apple iPhone, Huawei, Samsung, LG, Nokia, Google Pixel, Xiaomi, HTC, Asus, Acer, Motorola, Zte og One Plus.

Vi er autorisert av de store mobilprodusentene og vi utfører både garantireparasjoner og bytte av skjerm i henhold til produsentenes anvisninger. Som en autorisert partner får vi direkte tilgang til opplæring, reservedeler og spesialverktøy rett fra produsentene. Alle våre verksteder er i tillegg beskyttet mot statisk elektrisitet, slik at enheten din er beskyttet mot feil som kan oppstå ved en elektrisk utladning mot kretskortet ESD (Electro Static Discharge)

I våre butikker ordner vi det meste mens du venter. Du kan også sende inn telefonen din via bring, så håndterer vi den i løpet av 12 timer fra den er mottatt på vårt verksted.

Knust skjerm?

Da kan iServices hjelpe deg raskt, vi er ledende reparatørene av mobiltelefoner, iPad, pc, og Macbook. Vårt team består av vennlige og erfarne fagfolk, som tilbyr en enkel, rask og pålitelig reparasjon.

Velkommen til oss for en autorisert, rask og trygg reparasjon til Norges billigste Bedrift.

Du finner oss i 2. etasje på Storo Storsenter vis a vis Wow og Bik Bok.

Kart

Beliggenhet

2. etasje

Parkering

P2

På nett