Finn frem

Storo Storsenter ligger ved Storokrysset og har god tilgjengelighet med både bil, trikk, buss, t-bane og tog.

Finn frem på senteret

Kart

Finn veien til senteret

Reise med bil

Fra Oslo Nord/sør

Fra Oslo nord og sør er det lettest å ta Trondheimsveien eller Ring 3 til Sinsenkrysset. Fra Trondheimsveien er det første vei til høyre i Sinsenkrysset og ut på Ring 3. Kjør så av ved første avkjøring mot Grefsen/Storo.

I Storokrysset tar du til venstre og så til høyre i rundkjøringen. 100 meter nede i bakken ligger Storo Storsenter.

Fra Oslo Vest

Fra Oslo vest ta Ring 3, kjør av ved Storokrysset og så til høyre i rundkjøringen

Reise med kollektivt

  • T-bane: 4 og 5.
  • Trikk: 11, 12 og 13.
  • Buss: 23, 24, 30, 37, 51, 55A, 55B, 56, 58 og Flybussekspressen
  • Tog: Linje L3 og R30, toget stopper på Grefsen stasjon, kun 10 minutter gangavstand til senteret.

Reise med T-bane

Skal du ta T-bane til Storo kan du velge mellom Ringen nummer 4 eller 5, med avganger hvert 6 minutt.

  • Linje 4, Bergkrystallen via Majorstuen
  • Linje 4, Vestli via Majorstuen 15. min fra Jernbanetorget
  • Linje 5, Ringen via Tøyen 10. min fra Jernbanetorget
  • Linje 5, Ringen via Majorstuen 15. min fra Jernbanetorget

Reise med trikk

Trikken har holdeplass ikke langt fra senteret. Her kan du ta trikkene nummer 11, 12 og 13. De har nå siste holdeplass på Storo grunnet veiarbeid, så ønsker du å reise videre må du benytte deg av buss. Trikken har hyppige avganger og tar deg enkelt både til og fra sentrum.

Reise med buss

Bussene til og fra sentrum har avganger fra Kristoffer Aamots gate og Nycoveien, 4 og 3 minutters gange fra senteret. Dette er bussene nummer 30 og 37. Reiser du fra andre steder kan du ta buss nummer 56, 23, 24 eller flybussen.

Sjekk rutetidene for t-bane, trikk og buss på ruter.no

Til fots

Når du skal gå til Storo har du mange ruter å velge mellom. Fra Oslo sentrum tar det cirka en time å gå til Storo, søk opp kart i Google Maps, og gå enten via Sandakerveien, Thorvald Meyers gate eller Maridalsveien.

Du kan også gå opp til Storo langs Akerselven. Når du kommer til Nydalen tar du av til høyre, og følger veien videre opp forbi Storo Amfi. Dette er en fin rute med nydelig natur! Avslutt turen på en av våre caféer eller restauranter!

Bysykkel og sparkesykkel

Utenfor senteret på veien ned mot Storo Amfi, står det et Bysykkel-stativ. Der finner du sykler i sesongen fra april til slutten av november. Du laster enkelt ned appen, finner en ledig sykkel og låser den opp, da har du sykkelen i en time, til du må låse den til et sykkelstativ igjen. Les mer om Oslo bysykkel. Det finnes også sykkelparkering for private sykler på anviste plasser.

Du har sikkert sett sparkesyklene som finnes over alt i byen, disse kan du også kjøre med til Storo. Du låser opp en sparkesykkel enkelt via en app på mobilen, og kan parkere den hvor som helst. Her anbefaler vi å parkere den hvor den ikke kan stå i veien for andre, for eksempel nede ved bysykkel-stativet.

Bildeling med Hyre og Grønn kontakt el-lading i p-hus

I senterets to parkeringshus finner du 520 parkeringsplasser innendørs ved senteret og 186 plasser i huset ved Thon Hotel Storo og ODEON Oslo. I tillegg finner du Hyre bildelingstjeneste i U1, rett ved inngangsdøren fra P-huset. Les mer om Hyre. Du finner også ladestasjoner i parkeringshuset ved hotellet, disse driftes av Grønn kontakt, hvor kunder kan lade el-bil via ladebrikke eller Grønn Kontakt sin mobilapp.