Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 11:00 - 22:00
Tirsdag 11:00 - 22:00
Onsdag 11:00 - 22:00
Torsdag 11:00 - 22:00
Fredag 11:00 - 22:30
Lørdag 11:00 - 22:30
Søndag 12:00 - 22:00
Johnny Rockets

Åpent i dag 11:00 - 22:30

Ulike burgere med fries
  • Hjemlevering
  • Sitteplasser
  • Takeaway

Om Johnny Rockets

Johnny Rockets er en internasjonal diner-restaurant, som kom til Norge i 2018. Vi serverer deg de beste burgerne, nydelige fries og deilige milkshakes. Med dansende servitører og smil både rundt munnen og på tallerkenen, vil du som gjest hos oss alltid stå i fokus.

Johnny Rockets serverer deg amerikansk kvalitetsmat, kombinert med retter du ikke finner andre steder. Blant annet leveres kjøttet av Strøm-Larsen, en spesialforretning for kjøtt. I tillegger har vi et stort utvalg øl – både norsk og amerikansk.

God kvalitet - Alle rettigheter

Hos Johnny Rockets kan du nyte mat og god stemning, enten det er afterwork, Movie Burger, familiemiddag eller en date. De er svært stolte av maten de serverer, og benytter kun de beste og ferskeste råvarene som:
  • Håndlagede og ferske burgere fra Strøm-Larsen®
  • Tykt skåret bøkevedrøkt bacon
  • Kjøtt fra frittgående kylling
  • Håndlagede Shakes med Premium iskrem

Send mail til bookingstoro@johnnyrockets.no for å booke bord.

Hvordan det hele startet

Grunnlagt i troen om at alle fortjener et sted de kan unnslippe den kompliserte hverdagen, åpnet Johnny Rockets sin første diner-restaurant 6. juni 1986 på den ikoniske Melrose Avenue i Los Angeles, California. Det som en gang var en amerikansk restaurant har nå åpnet dørene til resten av verden og global tilstedeværelse. De trekker inspirasjon fra mat og kultur over hele verden, samtidig som de holder fast ved de amerikanske klassikerne. Johnny Rockets finner tilbake til fortiden ved å kombinere den med fremtiden.

Johnny Rockets har blitt en internasjonal Diner-restaurantkjede som tilbyr høy kvalitet og et bredt utvalg av Burgers, Fries og Shakes. Restaurantene til Johnny Rockets representerer den amerikanske dineren, men med en moderne vri. De har komfortable sitteplasser, vennlig og serviceinnstilt personale og musikk fra klassisk og tidløs amerikansk pop. Johnny Rockets har i dag over 400 restauranter i verden.

Hjertelig velkommen til en god matopplevelse!
Hjemlevering

Takeout kan bestilles og betales via hjemmesider eller ved å ringe restauranten på tlf. 466 74 145. Hjemlevering kan bestilles via Foodora.

  • Hjemlevering
  • Sitteplasser
  • Takeaway
Kart

Beliggenhet

Vitaminveien 29

Parkering

U1

Våre tjenester

På nett