Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Lexington

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Seng med dyne og puter utendørs

Om Lexington

Lexington Company ble etablert i 1997, og tilbyr et livsstilskonsept med inspirasjon fra den amerikanske østkysten. Her finner du stilfulle og moteriktige klær til ham og henne samt alt du trenger for å skape et varmt, hyggelig hjem. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet i materiale og utførelse.

Utvalget til Lexington er påvirket av den typiske New England stilen. Her er vi tro mot den amerikanske tradisjonen med førsteklasses håndverk. Lexington introduserer fire kolleksjoner hvert år, hvor vi følger trender og farger fra moteverden. Vår, sommer, høst og jul – også kjent som «Holiday».

I Lexington Concept Store finner du produkter fra både Lexington Home & Clothing. Lexington Clothing produserer klær for han og henne i en avslappet luksuriøs stil – casual luxury. Stilen kjennetegnes av høy kvalitet, følelsen og omsorgen av detaljer i våre plagg.

Lexington Home inkluderer hjemmetekstiler med inspirasjon av den avslappende, klassiske livsstilen på den amerikanske østkysten. Dette forenes med kvalitet ned i minste detalj, svale og krispige tekstiler i herlige dyner og puter, mykeste frotté, og alt som trengs til et dekket bord.

I tillegg har Lexington en fast kolleksjon, kjent som «Icons». Dette er tidløse plagg og tekstilartikler til hjemmet i deilig og langvarig kvalitet utført i delikate farger, som aldri går av moten.

Hjem

Hos Lexington er sommersesongen preget av de klassiske fargene som alltid-frisk blått og hvitt. Ved å blande denne klassiske fargeduoen sammen med sesogens farger som dristige grønn, spør blå og frisk rosa, vil man gjøre sitt hjem til sin egen strandklubb.

Fargene og mønstrene til sengetøykolleksjonen denne sommersesongen inkluderer blå og hvit stripe, en dekorativ trykkomfort og en mild havrebeige. Den stripete sengetøyet kommer i myk sateng. Det trykte sengetøyet er tilgjengelig i popinbomull. En perfekt kombinasjon for sengen er det trykte sengetøyet sammen med sengeteppe som er i samme struktur.

Fargepaletten til spisebordet er klassiske blå og hvite striper som passer godt sammen med våre naturlige halmservietter og serviettringer. Kjøkkenet er lett å oppgradere med våre nye kjøkkenhåndklær. Kjøkkenhåndklærne er i morsomme detaljer og i flere farger. Ikke gå glipp av våre helt nye sommerkrus, som er et samleobjekt.

Med den nye sommersesongen kommer også selvfølge badehåndklær og badekåper. Badekåpene hos Lexington er tidløse, og passer perfekt til man går ut av dusjen eller for en tidlig morgen kaffe. Ikke gå glipp av familiebadehåndkleet, som er stort nok til hele familien. For den ultimate strandopplevelsen prøv våre praktiske strandmadrass. Vår kjølebag er også tilgjengelig nå, som passer perfekt til en varm og solfin dag på stranden.

Vår salong er et sted for komfort og moderne eleganse. Pynteputer hos Lexington er tilgjengelig å både økologisk og resirkulert bomull. Jo flere puter du har, jo høyere stiger komforten og stilnivået. Ved å matche våre forskjellige dekorative puter med vårt utvalg av tapper, skaper dette en ny følelse av stuen.

Klær-mote inspirasjon

Lexington SS23-kolleksjon kommer fra ideen om det morderne kvinnelivet. Klærne skal være komfortabelt, men også satt sammen slik at man kan style det annerledes for forskjellige anledninger. Stil og velvære går hånd i hånd hos henne, vil det derfor være viktig å planlegge antrekkene for de forskjellige anledningene.

Den moderne mannen trenger klær som kan brukes og matches for forskjellige anledninger. Han ønsker å ha klær som passer å bli brukt fra jobb til helg, men også er komportable.

City life er en inspirasjon som går gjennom kolleksjonen. Sesongens farger inkluderer de klassiske Lexington-fargene som hvit, forskjellige blå, beige og grå. I tillegg er fargene grønt, fiolett og rosa lagt til for å få liv. Vår-/sommerkolleksjonen hadde ikke vært ultimat uten de essensielle jersey-frottè- og linklærene for både kvinne og mann. I disse stoffene vil man finne i skjorter, shorts, bukser, kjoler og mer. Kolleksjonen byr også på klassiske plagg som koselig strikk og blezer til henne, og for menn vil det finnes poloer, strikk og gensere med halv glidelås. Vår-/sommerkolleksjonen byr også både tilbehør som casper, bøttehatter, strandvesker og flip flops. Disse vil piffe opp antrekkene, og man er klar for stranddager, hverdagen og helger.

Ny Hotel Collection

Hos Lexington har vi nå fått en helt ny Hotel krigssåpe, håndsåpe og kråpskrem. Denne kolleksjonen har en lukt som er delt inn i tre nivåer. Toppnoten er underbygd med en lette og friske noter som sitrus, frukter, grønne vekster, lette blomster og svartpepper. Når toppnoten forsvinner kommer mellomnoten frem. Mellomnoten binder seg med hudens kjemi, noe som fører til at duften vil være ulik fra person til person. Duften er en blanding av krydderblanding, grønne urter og blomster. Til slutt kommer basenoten. Basenoten har en duft av blader, tre, tobakk og vanilje.

Kart

Beliggenhet

3. etasje

Parkering

P3

På nett

Bilder

Tildekket bord ved bassengkanten
Solsenger med parasol ved bassengkanten
Uteplassen med utsikt over sjø
Seng med dyne og puter utendørs
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]