Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Lille P.

Åpent i dag 10:00 - 19:00

Restauranten Lille P
  • Hjemlevering
  • Sitteplasser
  • Takeaway

Om Lille P.

Velkommen til vår salatbar Lille P.! Vi bruker de ferskeste lokale varene tilgjengelig for å gi våre kunder akkurat det de vil ha og trenger. Vi blir inspirert fra smaker verden rundt, fra vår Hawaii inspirerte poké bowl til vår chipotle-biff wrap. Vi har noe for alle, om du er på farten eller har tid til å sitte ned og nyte.

Lille P. har tilbudt sunn mat på kjøpesentre i Oslo og Akershus i 25 år. Matkonseptet vårt er nøysommelig sammensatt mange forskjellige gode råvarer i store disker.

Vi er opptatt av sunn mat, men at smaken er god er alltid det viktigste. Heldigvis er det ingen motsetning mellom god og sunn mat. Vi lar oss inspirere av aktuelle mattrender og ulike matkulturer rundt om i hele verden, såvel som alt det gode vi finner hos norske, lokale småskalaprodusenter.

Mens du ser på gjør vi om råvarene til en deilig salat, bowls eller wraps. I tillegg har vi god kaffe, og våre berømte nystekte og glutenfrie havrevafler, som vi blant annet serverer med friske bær og vaniljeyoghurt. Vi spesialtilpasser gjerne bestillingen din slik at den blir akkurat slik du vil ha den, eller du kan komponere din helt egen salat.

Våre tjenester

Hjemlevering

Kan bestilles hjem via Wolt

  • Hjemlevering
  • Sitteplasser
  • Takeaway
Kart

Beliggenhet

2. etasje

Parkering

P2

Våre tjenester

Hjemlevering

Kan bestilles hjem via Wolt

På nett

Aktuelle merkevarer