McDonald's

Åpent i dag 09.30 - 23.00

Pommes frites i rødt beger

Åpningstider

  • Mandag 09.30 - 23.00
  • Tirsdag 09.30 - 23.00
  • Onsdag 09.30 - 23.00
  • Torsdag 09.30 - 23.00
  • Fredag 09.30 - 23.00
  • Lørdag 09.30 - 23.00
  • Søndag 10.00 - 23.00

Om McDonald's

Hos McDonald's er vi brennende opptatt av maten vår. Når du som kunde kommer inn i en av våre restauranter, skal du være trygg på å få mat av høyeste kvalitet. På menyen finner du et utvalg av hamburgere, pommes frites, salater, vår kjente McFlurry og mye mer.

Den populære McDonald’s restauranten i første etasje har fjernet noen få sitteplasser og litt disk i bytte mot fem kasser med selvbetjening.

– Vi gleder oss over å ha fått på plass selvbetjeningskasser. Dette har fungerte svært bra i andre restauranter og gjør at kunder som er på farten får gjennomført bestillingen og får servert maten raskere, forteller Daoud, restaurantsjef ved McDonald’s Storo.

Selvbetjeningskasser har kommet for å bli

Selvbetjeningskasser har blitt en vanlig del av interiøret i en rekke matvarebutikker og restauranter. Dersom dette likevel er nytt for deg skal vi gi deg en forklaring her:

De nye kassene står rett innenfor inngangen til restauranten. På skjermen får du presentert hele McDonald’s menyen. Her velger du enkelt hva du vil ha ved å trykke og legge det til i din «handlekurv». Deretter betaler du med kort. På kvitteringen får du ditt eget bestillingsnummer. Når maten er klar blir bestillingsnummeret ditt ropt opp og du kan hente maten fra utleveringspunktet ved kassen.

Bordservering

En raskere måte å bestille på er ikke det eneste McDonald’s gjester får gleden av fremover. Nå tilbyr restauranten også servering ved bordene for de som ønsker å nyte måltidet i ro og mak i lokalene.

– Vi er flere på jobb per skift nå, så betjeningen vil servere gjestene ved bordene, sier Daoud.

Bordserveringen fungerer ved at du bestiller maten via selvbetjeningen eller manuelt ved kassen. Du får da et kort, som du tar med deg til bordet hvor du ønsker å sitte. Når maten er klar, finner de ansatte din plassering i restauranten og du får maten servert ved bordet.

Beliggenhet

1. etasje

Parkering

P1

Bilder

Burger, fries og brus på et bord