Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 15:00 - 21:00
Tirsdag 15:00 - 21:00
Onsdag 15:00 - 21:00
Torsdag 15:00 - 21:00
Fredag 15:00 - 22:00
Lørdag 13:00 - 22:00
Søndag 13:00 - 21:00
SUMO

Åpent i dag 15:00 - 21:00

Mennesker har ulike typer sushi på bordet sitt

Om SUMO

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Hos oss får du et bredt utvalg av sushi og varmmat, med den samme gode smaken uavhengig av du spiser hos oss eller bestiller take-away.

Meat Free Monday

Hos Sumo får du nå 2 for 1 på alle vegan- og vegetarretter hver mandag! Bestill to av dine favoritter i restauranten eller som Take away, og få den billigste gratis.

Vi lever definitivt i en tid der det ikke utelukkende er vegetarianere og veganere som er opptatt av kjøttfrie alternativer. Det blir også stadig flere folk som fokuserer på miljø, bærekraft, helse og ikke minst dyrevelferd.

– Med en så stor og kreativ meny som vår, så ønsket vi å utvide den ytterligere til også å omfatte et større spekter av vegetar- og veganske retter, forteller David Wright hos Sumo og fortsetter:

– Sumo er for alle, og da mener vi det er åpenbart at menyen vår også må gjenspeile dette.

Kjøttfrie alternativer

Burgere, bao buns, poké bowls, maki, nudler og stekt ris er noen av vegetarrettene man får på menyen deres. Rettene er merket med vegetarisk og vegansk i Sumos meny.

– Særlig ønsker vi å oppfordre de som normalt aldri ville vurdert kjøttfrie alternativer, å gi det et forsøk. Det er fordi vi er sikre på at vi kommer å åpne dørene for mange inn i en verden som er langt mer spennende enn de noen gang hadde forestilt seg, avslutter David.

Sumo restauranten finner du i Storobuen, rett ved Thon Hotel Storo og ODEON.

Book bord online.

Hjemlevering

Ta kontakt via telefon 404 68 600, app eller nettsiden for bestilling av mat som hentes selv. Kan også bestilles gjennom Foodora. Vi tilbyr også hjemlevering dersom det er catering.

Kart

Beliggenhet

Vitaminveien 31/ Storobuen

Parkering

U1 eller P-Hus i Vitaminveien 11