SUMO

Åpent i dag 12.00 - 21.00

Mennesker har ulike typer sushi på bordet sitt

Åpningstider

  • Mandag 14.00 - 21.00
  • Tirsdag 14.00 - 21.00
  • Onsdag 14.00 - 21.00
  • Torsdag 12.00 - 21.00
  • Fredag 12.00 - 22.00
  • Lørdag 13.00 - 22.00
  • Søndag 13.00 - 21.00

Om SUMO

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Hos oss får du et bredt utvalg av sushi og varmmat, med den samme gode smaken uavhengig av du spiser hos oss eller bestiller take-away.

Meat Free Monday

Hos Sumo får du nå 2 for 1 på alle vegan- og vegetarretter hver mandag! Bestill to av dine favoritter i restauranten eller som Take away, og få den billigste gratis.

Vi lever definitivt i en tid der det ikke utelukkende er vegetarianere og veganere som er opptatt av kjøttfrie alternativer. Det blir også stadig flere folk som fokuserer på miljø, bærekraft, helse og ikke minst dyrevelferd.

– Med en så stor og kreativ meny som vår, så ønsket vi å utvide den ytterligere til også å omfatte et større spekter av vegetar- og veganske retter, forteller David Wright hos Sumo og fortsetter:

– Sumo er for alle, og da mener vi det er åpenbart at menyen vår også må gjenspeile dette.

Kjøttfrie alternativer

Burgere, bao buns, poké bowls, maki, nudler og stekt ris er noen av vegetarrettene man får på menyen deres. Rettene er merket med vegetarisk og vegansk i Sumos meny.

– Særlig ønsker vi å oppfordre de som normalt aldri ville vurdert kjøttfrie alternativer, å gi det et forsøk. Det er fordi vi er sikre på at vi kommer å åpne dørene for mange inn i en verden som er langt mer spennende enn de noen gang hadde forestilt seg, avslutter David.

Sumo restauranten finner du i Storobuen, rett ved Thon Hotel Storo og ODEON.

Book bord online.

Beliggenhet

Vitaminveien 31

Parkering

U1 eller P-Hus i Vitaminveien 11

Bilder

Spisepinner som løfter bit med sushi
Nærbilde av en sushi bit
Dekt fat med sushi