Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag Døgnåpent
Tirsdag Døgnåpent
Onsdag Døgnåpent
Torsdag Døgnåpent
Fredag Døgnåpent
Lørdag Døgnåpent
Søndag Døgnåpent
Thon Hotel Storo

Døgnåpent

Dobbelseng på Thon Hotel

Om Thon Hotel Storo

Thon Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder. Vi er en del av Olav Thon Gruppen og har nærmere 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam.

Thon Hotel Storo er vårt nyeste hotell i Oslo, og ligger i Nydalen- og Storo-området. Det moderne hotellet har store, komfortable rom og fantastiske konferanselokaler. På hotellet finner du også vår nye restaurant, bar og et velutstyrt treningsrom. Fra hotellet er det kort vei til T-banen og alle busslinjer, og med T-banen er det kun 10 minutter til sentrum. Med hotellets sentrale beliggenhet, ligger shopping, kino, kaféer, restauranter og naturopplevelser rett utenfor hotelldørene.

Servering

Smakfull frokostbuffet

Vår velsmakende frokost buffet serveres i restauranten i første etasje.

Mandag - fredag fra kl. 06:30 - 10:00

Lørdag - søndag fra kl. 07:00 - 11:00

17. mai – fra kl. 07:00 – 11:00

Brasseriet

Tirsdag - lørdag fra kl. 18:00 - 22:00

17. mai – Stengt

Bestill bord her!

Vårt miljøfokus

  • Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert, og fokuserer på avfallsreduksjon og miljøvennlig avfallshåndtering, energisparende tiltak, innkjøp av miljøvennlige produkter, tiltak for bedre arbeidsmiljø og økologisk mat.
  • Vi er kontrollmedlem i Grønt Punkt Norge, og stiller dermed krav til våre norske vareleverandører om medlemskap i returordning for emballasje.
  • Olav Thon Gruppen har satt i gang et omfattende energisparingsprosjekt i regi av Enova. Dette har hittil resultert i en årlig besparelse på 26,4 GWh. Gruppen ønsker å skåne miljøet uten at det går på bekostning av komforten for gjestene sine.
  • 1. januar 2017 skrev Thon Hotels under en avtale om opprinnelsesgarantier som sikrer at alt elektrisk forbruk på Thon Hotels sine egeneide hoteller i Norge er klimanøytralt, eller CO2-fritt.

Booking

Bestill ditt neste opphold på Thon Hotell

Kart

Beliggenhet

Vitaminveien 23