Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Volt

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Dresser henger på stativ

Om Volt

Volt er et nordisk multibrandkonsept for menn, som kombinerer de beste skandinaviske og internasjonale merkevarene. Vi tilbyr et nøye håndplukket utvalg av mote for velkledde menn i alle aldre, til både de små og store begivenhetene i kalenderen.

Alltid med fokus på tidløse plagg, gode snitt og kvalitetsmaterialer. Uansett om du trenger fine skjorter, en ny favorittgenser, en bukse eller jeans til hverdags og fest, undertøy eller en flott dress – vi har det du trenger!  

Helt siden 2006 har målet vært å skape et inspirerende univers, der våre serviceinnstilte selgere presenterer en helt unik varepakke i et innbydende og stilrent miljø. Hos oss skal du få hjelp og veiledning av den beste ekspertisen, for en uforglemmelig shoppingopplevelse. Volt har i dag over 90 butikker i Norge, Sverige og Finland, og vi utvider, forbedrer og utvikler stadig Volt-universet.

Volt er en del av Varner-gruppen, som har de samme kravene til bærekraftsansvar for alle våre butikker.

Her er noen av tingene vi gjør for miljøet:

  • Vi har utviklet kjemikalierestriksjoner alle produsentene våre må følge. Restriksjonene oppdateres jevnlig og følges opp gjennom et omfattende testprogram. Tester utføres under produksjonen for å sørge for at produktene ikke inneholder skadelige kjemikalier.
  • Er medlem av Kjemikaliegruppen. Dette er en svenskbasert interessegruppe i regi av forskningsinstitusjonen Swerea som samler tekstilselskaper som ønsker å redusere bruk av kjemikalier i produksjonsprosessene.
  • Sammen med Better Cotton Initiative (BCI) forplikter vi oss til å forbedre forholdene i bomullsproduksjonen.
  • Vi bruker økologisk bomull, som er dyrket uten bruk av giftige, kjemiske plantevernmidler, uten kunstgjødsel, og uten genmodifiserte frø. Ved produksjon av økologisk bomull, benytter bøndene de lokale ressursene på en fornybar og langsiktig måte.
  • Våre leverandører jobber etter sertifiseringsordningen Organic Cotton Standard (OCS) og Global Organic Cotton Standard (GOTS). Vi er også medlem av Textile Exchange som er eier av Organic Cotton Standard og mange andre standarder som våre leverandører følger.
Kart

Beliggenhet

2. etasje

Parkering

P2

På nett

Aktuelle merkevarer