Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 17. mai Stengt
Lørdag 18. mai 10:00 - 16:00
Søndag Stengt
Kommende avvikende åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
WoolLand

Åpent i dag 10:00 - 16:00

woolland

Om WoolLand

WoolLand er et norsk ullmerke som selger ullundertøy i 100% merinoull. Ulltøyet er designet som et 2-i-1 produkt, noe som gjør at du kun trenger ett lag med ull. I vår butikk bugner det av deilig ull til hele familien. Produktene kan brukes både til hverdag og sport. Velkommen til oss!

WoolLand ble startet i 2011 av tre småbarnsmødre, to drømmer og et irritasjonsmoment. Ullundertøyet var utvilsomt anvendelig, men hvorfor i alle dager måtte det se så utrolig kjedelig ut? De begynte å leke seg med skisser av ullundertøy med kult design som ble til en kul idé og en nisje i markedet! De sa opp jobbene sine og bestemte seg for å satse alt: De ville forsyne det ganske land med fine, funksjonelle og solide ullklær til hverdagsbruk – til gunstige priser.

Les mer om historien bak WoolLand her.

Vi gleder oss stort over å åpne vår 4. konsept butikk på Storo. Her vil du oppleve et ullunivers og få anledning til å kjenne, prøve og shoppe vår silkemyke ullkvalitet og prøve våre produkter med god passform. Du vil finne et utvalg av produkter fra vår hverdag og sport kolleksjon til baby, barn og dame. Hele kolleksjonen vil være å finne på woolland.no.

I dag har WoolLand over 40 ansatte og konsept butikk på Lilleaker, Sandvika Storsenter, Lagunen og nettbutikken www.woolland.no. I tillegg selges Sports kolleksjonen i over 40 sports butikker i hele Norge.

Vi håper du vil besøke oss, og spre til alle venner og kjente at vi er å finne på flotte Storo senter i 2.etasje!

We LOVE Wool and We LOVE Norway!

Kart

Beliggenhet

2. etasje

Parkering

P2

Bli inspirert

Aktuelle merkevarer