Bambus Sushi

Bambus Sushi søker manager

Interessert i asiatisk mat, og liker å lede andre?

Bambus Sushi åpnet døren for første gang i 2001, og vi er stolte av å fremdeles servere våre gjester nydelig og vakker mat fra Asia. Folk på farten trenger også god mat, og hos oss er den i tillegg av høy kvalitet. Du finner våre sushibutikker på seks ulike lokasjoner i Oslo og omegn. I tillegg til sushi, tilbyr vi spennende retter fra Thailand, Kina, Vietnam og Japan.

Til vår avdeling på Storo søker vi nå en Manager til å lede et team av dyktige medarbeidere. I denne rollen vil du jobbe side ved side ved dine medarbeidere for å inspirere til hvordan de kan jobbe best mulig med salg og å sikre en flott gjesteopplevelse. Du er ansvarlig for å sikre at din avdeling opererer effektivt og oppfyller selskapets standarder for kvalitet, service, og lønnsomhet.

HOVEDOPPGAVER:

  • Motivere, engasjere og inspirere medarbeidere til å nå omsetnings- og servicemål
  • Daglig drift for å sikre at den følger Bambus Sushis retningslinjer og standarder innen IK mat samt at gjeldende lovverk overholdes over tid, samt sørge for HMS-etterlevelse
  • Lage vaktplan, godkjenne timer, sykefraværsoppfølging og holde medarbeidersamtaler.
  • Arrangere personalmøter for å holde ditt team oppdatert på kampanjer, nye produkter og hva som skjer i bedriften.
  • Arbeide for å oppnå og overgå budsjetterte salgs- og lønnsomhetsmål for din avdeling, samt kostnadskontroll.
  • Overordnet ansvar for varebestilling, vareutveksling, lagerkontroll og varetelling og at det blir utført iht. instruks

ANNEN INFO:

Hvorfor er dette en spennende rolle?

Bambus er en restaurantkjede i stadig utvikling, og hos oss vil du jobbe med et godt etablert restaurantkonsept. Det skjer mye spennende ting på Storo fremover, og det vil være gøy å bli med på den reisen. Du vil ha et stort ansvar for din avdeling, men alltid få støtte fra Daglig Leder og ledergruppen. Bambus er en gründerdrevet bedrifter, og her kan du få muligheten å påvirke både din avdeling, men også din karriereutvikling. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn.

Hvem er du?

Dine viktigste oppgaver er å sikre god drift, ta til vare på dine medarbeidere og opprettholde en positiv gjesteopplevelse, så vi tror at du har erfaring fra en liknende stilling innen restaurant eller servering. Du har en interesse og forståelse for mat, og kjennskap til svinnrapportering og varebestilling. Du har sterke ledelsesferdigheter og evnen til å motivere og veilede andre, og ønsker å yte ditt beste for å oppnå mål. Du er flink til å kommunisere med andre, og behersker norsk og engelsk.

For denne rekrutteringen samarbeider Bambus Sushi med Nigel Wright. Kontakt Tove Bruhn ved spørsmål.

Om stillingen

Stillingstittel
Manager
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Tove Bruhn

Søk på stillingen