Change Lingerie

Butikksjef Change Lingerie Storo Storsenter

Er du en sprudlende og engasjert leder med kremmerinstinkt og et brennende interesse for å skape gode kundeopplevelser?

Vi søker Butikksjef til vår prestisjebutikk på Storo Senter.

Motiveres du av kontinuerlig utvikling av både deg selv og ditt team til å yte det beste til en hver tid? Blir du motivert av at din innsats og fremragende resultater også kan ses på din lønningspose? Da er CHANGE Lingerie din neste arbeidsplass !

Som Butikksjef hos Change Lingerie vil du bli en del av en lidenskapelig virksomhet med stor internasjonal utvikling, ambisjoner og som investerer i sine ansattes kompetanse og personlige utvikling.

Les mer om hvordan du kan utvikles sammen med teamet ditt her og her.

I din rolle som butikksjef er du ansvarlig for å styre din butikk i henhold til CHANGE Lingeries konsept. Du vil derfor ha stor innflytelse og din innsats vil være avgjørende for din butikks gode resultater. Du vil være en verdifull ambassadør med den viktige oppgave å implementere våre verdier og motivere dine ansatte til å skape fremragende resultater av høy kvalitet og unike kundeopplevelser som er det vi er kjent for. Vi tar kunden på alvor og med vårt rike utvalg av modeller og 88 ulike BH størrelser er din kompetanse og serviceinnstilling avgjørende for at kunden finner sin perfekte passform og størrelse. Vår misjon er perfekt fit og komfort.

Vi tror du:

 • Er en ambisiøs og motiverende personlighet som ser muligheter, utvikler deg selv og ditt team og som skaper resultater som synes både på topp- og bunnlinje.
 • Brenner for salg og gode kundeopplevelser
 • Elsker mennesker og har utpreget serviceinnstilling
 • Har butikkledererfaring og evne til å lede gjennom budsjetter og salgs-KP'er
 • Trigges av å bli målt på resultater.
 • Vi har ambisjoner for fremtiden og vil ha DEG med på laget.
 • Vi tilbyr den rette:
 • Attraktiv og unik lønnsmodell som gjenspeiler oppnådd resultat.
 • God opplæring
 • Karriere og utviklingsmuligheter
 • Gode personalkjøpsordninger
 • Herlige kollegaer som deler sin kompetanse på tvers av organisasjonen

ER DET DEG VI LETER ETTER ?

Vi gleder oss til å høre mer om deg og hvordan du vil ta fatt på oppgavene for å gi oss de resultatene vi ønsker oss.

Intervjuer avholdes fortløpende så ikke nøl med din søknad. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte rekrutterer Kristine i XPANSION på kristine@xpansion.no eller tlf 40 45 49 22

Om arbeidsgiveren

CHANGE Lingerie er et fremgangsrikt og raskt voksende selskap innen detaljhandel og e-handel med base i Danmark. Vi designer, utvikler og produserer våre egne produktlinjer som selges fra ca. 280 spesialiserte CHANGE Lingerie konseptbutikker og e-handelsbutikker i Europa og Canada. Change Lingerie er markedsleder i alle de fire nordiske landene o utvides for tiden i Tyskland, Canada, Polen, Spania og Østerrike. Selskapet sysselsetter over 1.000 ansatte og gir årlige inntekter på 1,2 milliarder NOK..

Om stillingen

Stillingstittel
Butikksjef
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Heltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Kristine i XPANSION
Telefon
40 45 49 22
E-post
kristine@xpansion.no

Søk på stillingen