L`Occitane en provence

L’Occitane søker deltidsansatt

L’Occitane Norge AS søker deltidsansatte til vår butikk på Storo Storsenter.

Vi leter etter deg med spesielt gode selgeregenskaper og som liker utfordringer til vår butikk på Storo Storsenter.

Din hverdag vil preges av salg, kundebehandling, kampanjegjennomføring og vareeksponering. Vi stiller høye krav til service, og det er spesielt viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker. Du skal være L’Occitanes ansikt utad, og følge opp alle daglige butikkrutiner i tett samarbeid med butikksjefen og resten av teamet.

Det vil være nødvendig med erfaring innenfor salgs- eller butikkyrket, samt en grunnleggende forståelse for hva eksepsjonelt god service er. Erfaring fra hudpleie o.l. er ønskelig, men ingen nødvendighet.

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor vi gir grundig opplæring.

ARBEIDSTID:

Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager i måneden. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene.

ANNEN INFO:

Oppstart: august/september

Søknad med CV sendes omgående til: kristine.sletten@loccitane.no og merkes med «Deltid Storo» i emnefeltet. Søknadsfrist: 30. august 2022

NB! Søknaden vil bli lagret i vår database i inntil 1 år. Dersom du ikke ønsker at din søknad skal lagres etter rekrutteringen av denne stillingen er ferdig må du skrive det tydelig øverst i søknaden.

Om bedriften

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS er i sterk vekst med blant annet salg gjennom egne butikker og 210 apotek i VITUS-kjeden.

Om stillingen

Stillingstittel
Deltidsansatt
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
30.08.2022
Tiltredelse
August/september

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 19:00