Careless åpnet på Storo!

Endelig åpnet Careless hos oss! En butikk med klær og undertøy til kvinner i alle størrelser.

Damer i rødt undertøy, morgenkåper og antrekk
Du finner Careless i 2. etasje!

Careless står for at det er rom for å være ulike, og er skapt av influenseren Sara Emilie Tandberg. Også kjent som @saraeemilie på sosiale medier. Mottoet er at kroppen skal hylles i klær man føler seg vel i, uansett størrelse, form, høyde eller bredde.

- Carless er utviklet slik at det skal passe til flest mulige kroppstyper. Gjennom stretch, justerbare funksjoner og behagelige stofftyper skal du føle deg bra nok, forteller butikksjef Malin, hos Careless Storo.

Hos Careless finner du undertøy, bikinier, kjoler, sko, pysj og deilige morgenkåper. - Vi får inn nydelige julekjoler og snart kommer det også kjoler til barn, sier Malin.

Historien bak Careless

Da gründeren Sara opplevde å gå opp 45 kilo under sitt første svangerskap erfarte hun at markedet var vanskeligere for en som er overvektig. Hun kjente stadig på at det finnes for lite av noe hun selv drømmer om: nemlig mangfold.

- Det er kjempegøy at Careless nå åpner på Storo! Dette er et senter jeg ofte har reist til for julehandelen, så det er ekstra stas, sier gründeren selv.

Se butikksiden her!

Damer i rødt undertøy, morgenkåper og antrekk
Du finner Careless i 2. etasje!